ARTIKEL

Canon EOS-1D X Mark III: Snabbare än snabbt ...

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Canon-ambassadör

Vissa stunder sker på ett ögonblick – en sprinterlöpare som korsar mållinjen eller en fiskgjuse som attackerar en fisk i vattnet. Det finns inget utrymme för fel vid sådana tillfällen. En bråkdels sekund för tidigt eller för sent, så har du missat ögonblicket. Det är därför vi har byggt Canon EOS-1D X Mark III.

Serietagning med upp till 20 b/s

Canon EOS-1D X Mark III kan ta upp till 20 fullformatsbilder med 20,1 megapixels varje sekund när du fotograferar i Live View-läget. Använd den mekaniska slutaren för att fånga rörelser på ett verklighetstroget sätt eller den elektroniska slutaren för helt tyst fotografering.

Serietagningshastigheten med kamerans optiska sökare är 16 b/s. Det är en enastående prestation för en spegelreflexkamera som är möjlig tack vare Canons expertis inom maskinteknik. Direktdrivna motorer förflyttar reflexspegeln uppåt och nedåt för att snabbt och exakt återställa den till viloläge med minimal ”spegelstuds”.

Canon EOS-1D X Mark III:s slutare är klassad för 500 000 bilder. Det är ny nivå av hastighet och tillförlitlighet som gör att du kan känna dig lugn i pressade situationer.

Dubbla CFexpress-kortplatser

Canon EOS-1D X Mark III använder nästa generations lagring CFexpress från Compact Flash Association. Korten har betydligt högre skrivhastighet som innebär att du kan fotografera med 20 b/s i RAW- och JPEG-läge. Du får otroliga 1 000 bilder utan buffring och intern 5.5K-inspelning i RAW-format.

Efter feedback från professionella fotografer går det nu att spara stillbilder på ett kort och filmer på ett annat kort.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Visning i realtid

Ge dig själv en konkurrensfördel med Canon EOS-1D X Mark III:s fantastiska optiska sökare utan fördröjning. Se händelser utspela sig i realtid, förbättra din svarstid och fånga ögonblick innan de snabbaste elektroniska sökarna ens har registrerat dem.

Kraften hos DIGIC X

Kärnan i Canon EOS-1D X Mark III är en enda DIGIC X-bildprocessor. Den är mycket mer kraftfull än tidigare DIGIC-processorer och har en enastående hastighet. DIGIC X-processorn ger suverän bildkvalitet även under de mest krävande förhållandena och möjliggör serietagning med upp till 20 b/s med fullständig autofokus, autoexponering och DLO-bearbetning i kameran.


< Tillbaka till Canon EOS-1D X Mark III – Översikt

Relaterade artiklar