EOS-1D X Mark III

Det bästa blev just ännu bättre – vi presenterar EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. presenterar nästa nivå av kvalitet och prestanda för professionella spegelreflexkameror

Skönheten i perfektion. Vi presenterar EOS-1D X Mark III

Canon Inc. har tillkännagjort utvecklingen av EOS-1D X Mark III, efterträdaren till EOS-1D X Mark II. Den främsta spegelreflexkameran som respekteras av sport- och naturfotografer över hela världen.

Registrera ditt intresse för EOS-1D X Mark III

Var först med att få de senaste uppdateringarna om EOS-1D X Mark III, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

REGISTRERA DIG NU

En ny era inom autofokushastighet och noggrannhet

EOS-1D X Mark III har en helt ny AF-sensor med 28 gånger högre upplösning än sin föregångare, med avancerade AF-algoritmer med djupgående inlärningsteknik, för oöverträffad fokusspårning i alla situationer. Och vid Live View och film är det en stor fördel med Dual Pixel CMOS AF med cirka 90x100 procent av sensorn med 525 AF-områden. Med AF över ett bredare EV-omfång har fokusering aldrig varit mer noggrann och mångsidig.

A new era in autofocus speed and accuracy

Enastående stillbilder och film

Med en ny Canon CMOS-sensor och kraftfull ny DIGIC-bearbetning tas bildkvaliteten även vid höga ISO-tal till ännu högre nivåer av kvalitet, tillsammans med 4K-film i 60 p samt alternativ för att filma i RAW eller i 10-bitar med Canon Log, internt till CFexpress-kort. En ny ljus sökare ser till att du ser ditt motiv i realtid, utan fördröjning.

Outstanding stills and video

Kamerakommunikation med hög hastighet

Att leverera taget material snabbt är nästa steget för en yrkesfotograf. Det är därför EOS-1D X Mark III har Wi-Fi, Bluetooth Low Energy och GPS för smidig kommunikation. Med dubbelt så snabb överföringshastighet som EOS-1D X Mark II, via den inbyggda Ethernet-porten eller via tillbehöret WFT-E9, och med ett reviderat användargränssnitt, för enklare och mer intuitiv användning, är nya EOS-1D X Mark III utformad för att få jobbet gjort snabbare än någonsin tidigare.

High speed camera communications

Alltid redo att prestera, oavsett situation

EOS-1D X Mark III har uppgraderats radikalt för enastående prestanda och erbjuder inte bara en fantastisk bildfrekvens på 16 b/s med optisk sökare, utan även 20 b/s med antingen mekanisk eller elektronisk slutare i Live View-läget, med full AE och AF. Kameran är konstruerad för att utmärka sig på alla områden, med kraftigt förbättrad batteritid med LP-E19-batteriet, nya belysta knappar och en helt ny kontroll av valmöjligheterna för AF-punkterna med AF-ON-knappen i tillägg till multikontrollern. Allt i ett väderbeständigt kamerahus i magnesiumlegering.

Always ready to perform, whatever the situation

Registrera ditt intresse för EOS-1D X Mark III

Var först med att få de senaste uppdateringarna om EOS-1D X Mark III, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

REGISTRERA DIG NU

Du kanske även är intresserad av …

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS-support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services
  • Canon
  • kamera
  • Det bästa blev just ännu bättre – vi presenterar EOS-1D X Mark III