MER FLEXIBILITET

Det är din berättelse, så berätta den på ditt sätt

Spela in otroliga videor med samma kamera som du använder för att ta fantastiska foton. EOS R10 har hög kapacitet som ger dig som innehållsskapare möjlighet att berätta din historia med både stillbilder och rörliga bilder.
Canon EOS R10 – fördel – mer flexibilitet

Helt enkelt otroligt: 4K som överträffar förväntningarna

Dokumentera dina reseäventyr med suverän 4K/30p-video som fångas genom översampling av 6K-utmatning från EOS R10-sensorn på 24,2 megapixlar. Helt fantastiska resultat med enastående skärpa och fylliga naturliga färger. Videorna kommer till sin rätt på tv-apparater med 4K och går även att beskära vid redigering utan att de förlorar sin kvalitet vid uppspelning i Full HD-upplösning.

Det går även att spela in i 4K/60p1 för silkeslen återgivning av rörliga motiv och bilder som du sedan kan ändra hastighet på vid redigering och skapa snygga slow motion-effekter som garanterat imponerar på publiken. Vid inspelning i Full HD-upplösning uppnår du en bildfrekvens på 120p för att återge ännu fler smådetaljer. Det perfekta valet vid fotografering av snabbrörliga motiv, till exempel under friluftsdagar och fotbollsmatcher.

EOS R10 inkluderar 4K- och Full HD-intervallägen för att fånga motiv som rör sig långsamt och omgivningar som gradvist förändras för enastående resultat. Kameran är även HDR PQ-kompatibel för en mer flexibel efterbehandling.

Canon EOS R10 – flexibilitet

Ta kontrollen

Med EOS R10 fångar du dina upptäcktsfärder på film, antingen automatiskt eller manuellt. Du som gillar att ha kontroll kommer att uppskatta fokuspeakingfunktionen för att hitta skärpa och så kallade ”zebraområden” där delar av bilden överexponeras med ett kännetecknande zebramönster.

Med EOS R10 kan du spela in längre än med andra hybridkameror – upp till två timmar faktiskt2. Passar vid inspelning av liveevenemang i t.ex. konsert- eller teatersalar, eller vid intervjuer där du behöver ställa kameran åt sidan medan du ställer frågorna.

En perfekt balans

Den perfekta balansen mellan hastighet, upplösning och prestanda även i svagt ljus är bara några av de egenskaper som gör EOS R10-modellen så mångsidig. Med den här kameran fångar du allt från oförglömliga landskap i gyllene toner till spontana gatuporträtt i skymningen.

Tack vare sensorn på 24,2 megapixlar och DIGIC X-processorn ger kameran utmärkta resultat i alla typer av ljusförhållanden med en standardmässig ISO-känslighet från ISO 100 till ISO 32000 (går att utöka till ISO 52100). Det finns till och med en inbyggd blixt för stunder som kräver det där lilla extra.

Canon EOS R10 – den perfekta balansen

Du kan spara stillbilderna du tar som JPEG- eller HEIF-filer. I och med återgivningen av optimal bildkvalitet i RAW-filerna kan du vara ännu mer kreativ vid efterbehandling.

 • RAW-standardfiler är 14-bitars filer som innehåller alla data som registrerats i sensorn – allt du behöver för att skapa fantastiska konstverk vid redigering.
 • CRAW (även kallad Compact RAW) tar upp mindre utrymme på kamerans minneskort, och det påverkar knappt den goda bildkvaliteten.
 • Vid RAW-bildserier kan du fota upp till 30 b/s med en 75-procentig beskärning och resultaten sparas i en enskild fil. Enskilda bilder går sedan att hämta med DPP-programmet (Digital Photo Professional).
 • Med Dual Pixel RAW går det att justera vissa bildegenskaper efter fotograferingen, t.ex. bokeh, spökbilder och skärpepunkt.

RAW-filer från EOS R10 går att redigera och behandla i datorprogram som DPP, via DIGIC X-processorn i kameran eller i image.canon-molnet3, 4, tack vare den artificiella neuromotorn för oslagbar bildkvalitet.

Canon Digital Photo Professional

Digital Photo Professional

 1. 4K 60 p-filmläge beskärs till 64 % av det horisontella området.
 2. Maximal kontinuerlig inspelningstid, under normala förhållanden: 2 tim. Film med hög bildhastighet (Full HD 120/100 b/s): 30 min – om kameran blir för varm på insidan kan inspelningstiden bli kortare. 4K 30p HQ: Cirka 50 min vid start från +23 °C.
 3. Tjänsten lanseras i slutet av juli 2022 och kräver en uppdatering av kamerans inbyggda programvara.
 4. RAW-bilder tagna i RAW-bildserieläge kan inte framkallas. RAW-bildbearbetning i molnet är en betaltjänst. Den kräver ett abonnemang vid Canon Imaging App Service Plans. Mer information finns på https://sas.image.canon

Relaterade artiklar

 • FÖRDEL

  Upplev en ny typ av autofokus

  Vi har använt djupgående AI-teknik och tusentals bilder från verkligheten för att lära Canon EOS R10 att känna igen människor, djur och fordon – och behålla skärpan och precisionsfokus när de rör sig inom bildramen.

 • FÖRDEL

  Fånga blixtsnabba ögonblick

  Livet bara flyger förbi, så du behöver en kamera som är snabb nog att fånga de unika ögonblicken

 • FÖRDEL

  Se motivet. Ta bilden.

  Oavsett om du precis tagit steget från att fota med din smartphone eller tidigare har använt en spegelreflexkamera kommer du snabbt igång med Canon EOS R10 och kan ta fotograferingen till nya kreativa höjder.

 • FÖRDEL

  En kamera med många anslutningsmöjligheter

  EOS-kvalitet med en smartphones bekvämlighet – en perfekt kombination för alla som gillar att fotografera innehåll för sociala medier, redigera på resande fot eller fjärrstyra kameran. Oavsett om du är bloggare, influencer eller bara vill dela bilder med vänner och familj har det aldrig varit enklare att skapa online.

 • NYHETSBREV

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och handledning, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.