Högre hastighet

Fånga blixtsnabba ögonblick

Livet bara flyger förbi, så du behöver en kamera som är snabb nog att fånga de unika ögonblicken.
Två flamencodansare i traditionella kläder poserar på en innergård med uppsträckta armar.

Därför utformade vi EOS R10 så att den kan fånga upp till 15 b/s med mekanisk slutare och upp till 23 b/s1 med en tystgående elektronisk slutare2 – båda med samtidig AF-spårning och automatisk exponering. Det gör EOS R10 till ett perfekt val för actionfotografering, oavsett om du är på flygshow, regatta eller teaterföreställning.

Växla till RAW Burst-läget och fånga upp till 30 b/s med 75 % beskärning3. Resultaten lagras som en videofil för att hålla bilderna organiserade, och sedan kan du extrahera och spara enskilda bilder som RAW-, JPEG- eller HEIF-filer. När förfotografering är aktiverat spelar kameran dessutom in 0,5 sekunder innan du tar fotot, så du kan alltid vara säker på att hinna fånga det avgörande ögonblicket.

Canon EOS R10 – RAW Burst-fotografering

Snabb svarstid

Kärnan i EOS R10 är DIGIC X-processorn som driver kamerans effektiva prestanda. Kameran startar på en bråkdel av en sekund och ä redo att användas så fort du ser att något sker. Kontrollfunktionerna svarar snabbt och är lätta att hitta när du har ögat mot sökaren. Och på tal om sökaren – den återger världen med minimal tidsfördröjning och försumbar blackout vid kontinuerliga bildserier.

Canon EOS R10 – DIGIC X-processor

Digic X-processor

 1. Serietagningshastigheten kan variera beroende på förhållanden. Mer information finns i tekniska data.
 2. Andra ljud än slutaren (bländare, fokusljud från objektivdrift och elektroniskt ljud osv.) kan genereras.
 3. UHS-II-kort rekommenderas och informationen nedan gäller
  * Använd SD Speed Class 10 eller ett snabbare kort när du fotograferar i RAW Burst-läge.
  * Om du använder ett kort med låg skrivhastighet och batterinivån är låg kan det hända att bilder inte registreras som de ska.
  * Antalet möjliga bildtagningar varierar beroende på bilden.
  * Vid fotografering i RAW Burst-läge med blixttändning från andra kameror eller vid fotografering i lysrörsbelysning, eller i andra flimrande ljuskällor, kan ljusränder framträda och bilder som tas kan få ljusa och mörka ränder.

Relaterade artiklar

 • FÖRDEL

  Upplev en ny typ av autofokus

  Vi har använt djupgående AI-teknik och tusentals bilder från verkligheten för att lära Canon EOS R10 att känna igen människor, djur och fordon – och behålla skärpan och precisionsfokus när de rör sig inom bildramen.

 • FÖRDEL

  Det är din berättelse, så berätta den på ditt sätt

  Spela in otroliga videor med samma kamera som du använder för att ta fantastiska foton. EOS R10 har hög kapacitet som ger dig som innehållsskapare möjlighet att berätta din historia med både stillbilder och rörliga bilder.

 • FÖRDEL

  Se motivet. Ta bilden.

  Oavsett om du precis tagit steget från att fota med din smartphone eller tidigare har använt en spegelreflexkamera kommer du snabbt igång med Canon EOS R10 och kan ta fotograferingen till nya kreativa höjder.

 • FÖRDEL

  En kamera med många anslutningsmöjligheter

  EOS-kvalitet med en smartphones bekvämlighet – en perfekt kombination för alla som gillar att fotografera innehåll för sociala medier, redigera på resande fot eller fjärrstyra kameran. Oavsett om du är bloggare, influencer eller bara vill dela bilder med vänner och familj har det aldrig varit enklare att skapa online.

 • NYHETSBREV

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och handledning, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.