FLER ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

En kamera med många anslutningsmöjligheter

EOS-kvalitet med en smartphones bekvämlighet – en perfekt kombination för alla som gillar att fotografera innehåll för sociala medier, redigera på resande fot eller fjärrstyra kameran. Oavsett om du är bloggare, influencer eller bara vill dela bilder med vänner och familj har det aldrig varit enklare att skapa online.
Canon EOS R10 – fördel – fler anslutningsmöjligheter

Dela bilder på ett enkelt sätt

Vår Canon Camera Connect-app är snabb och enkel att använda, så att du genast kan komma igång med ditt skapande. När de är länkade upprätthåller den smarta enheten och EOS R10 en Bluetooth® Low Energy-länk som alltid är på, så att 2,4 GHz Wi-Fi® kan aktiveras snabbt och sömlöst när bilder behöver överföras. Det kan ske automatiskt medan du tar bilder1, eller efteråt när du bläddrar i kamerans minneskort från telefonen och väljer bilder medan du är på språng.

När bilderna har överförts till telefonen kan de redigeras med dina favoritappar (som Canon DPP Express för iOS2), överföras till sociala medier och skickas till vänner och familj med hjälp av en meddelandeapp. Det är ett bra alternativ när du är på resande fot och vill dela dina äventyr med vänner och familj där hemma eller med dina följare på nätet.

Om du filmar för sociala medieplattformar kan du prova de vertikala videofunktionerna i EOS R10 som fångar material för berättelser, händelser och smartphoneskärmar.

Canon Connectivity – Camera Connect-appen

Ditt innehåll, ditt moln

Med vår image.canon-gateway kan du överföra foton och filmer till molnlagring online, direkt från kameran med hjälp av den inbyggda Wi-Fi®-funktionen eller med hjälp av din länkade smartphone. Ingen dator krävs. Därifrån kan ditt innehåll flyttas till långtidslagring (du får 10 GB som standard) eller till en annan molnlagringsplattform, till exempel Adobe Creative Cloud eller Google Drive3. Du kan även hämta dina filer automatiskt till din PC eller Mac. Då är innehållet redo för redigering när du sätter dig vid skrivbordet.

Ditt innehåll, ditt moln

Live om 3, 2, 1 …

Vloggare och innehållsskapare kan använda EOS R10 för att strömma proffsiga videor direkt till sina följare på YouTube4. Bild- och ljudkvaliteten är utmärkt – precis vad du behöver för att ta din kanal till nästa nivå genom att få publiken att växa.

Canon EOS R10 – vlogging

Anslut bara kameran till ett Wi-Fi®-nätverk5 så kan du strömma direkt till din YouTube-kanal. Ingen dator krävs. En vinklingsbar skärm kan svängas ut från kamerahuset och vridas så att den är vänd mot dig, vilket är perfekt för självfotografering.

 1. Automatisk bildöverföring vid start av kameran stöds när funktionen för automatisk sändning är aktiverad. Automatisk överföring sker inte efter varje enskild bild, men när kameran slås av och på.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone och Lightning är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder. tvOS är ett varumärke som tillhör Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One och YouTube är varumärken som tillhör Google LLC
  Adobe, Creative Cloud är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe i USA eller andra länder
 4. Kamerans livestreamingfunktion stöder endast livestreaming på YouTube. Registrering på image.canon krävs innan du kan använda livestreaming. Besök YouTube för att se uppdaterade krav. Livestreaming på YouTube kan ändras, stoppas eller upphöra utan föregående meddelande. Canon tar inget ansvar för tjänster som tillhandahålls av tredje part, däribland direktdistribution på YouTube.
 5. Användningen av Wi-Fi® kan vara begränsad i vissa länder och regioner.

Relaterade artiklar

 • FÖRDEL

  Upplev en ny typ av autofokus

  Vi har använt djupgående AI-teknik och tusentals bilder från verkligheten för att lära Canon EOS R10 att känna igen människor, djur och fordon – och behålla skärpan och precisionsfokus när de rör sig inom bildramen.

 • FÖRDEL

  Fånga blixtsnabba ögonblick

  Livet bara flyger förbi, så du behöver en kamera som är snabb nog att fånga de unika ögonblicken

 • FÖRDEL

  Se motivet. Ta bilden.

  Oavsett om du precis tagit steget från att fota med din smartphone eller tidigare har använt en spegelreflexkamera kommer du snabbt igång med Canon EOS R10 och kan ta fotograferingen till nya kreativa höjder.

 • FÖRDEL

  Det är din berättelse, så berätta den på ditt sätt

  Spela in otroliga videor med samma kamera som du använder för att ta fantastiska foton. EOS R10 har hög kapacitet som ger dig som innehållsskapare möjlighet att berätta din historia med både stillbilder och rörliga bilder.

 • NYHETSBREV

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och handledning, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.