ÖGON-AF I REALTID

Snabb, exakt och tillförlitlig fokusering

Upplev Canons banbrytande Dual Pixel CMOS AF-teknik. Uppnå exakt fokusspårning genom ögon-AF och EOS iTR AF X, även när ett motiv tittar bort från kameran. Den innovativa Dual Pixel-fokusguiden hjälper till och med användare att få knivskarpa bilder vid manuell fokusering.
EOS R5 C

Avancerad autofokus och igenkänning av motiv

Canons Dual Pixel CMOS AF-teknik är känd i branschen som ett system som professionella filmskapare och fotografer kan lita på. EOS R5 C har ärvt en förbättrad version av det här systemet med ögon-AF och EOS iTR AF X. Den här tekniken använder en avancerad djupinlärande algoritm som känner igen ansikten korrekt, även när bara ett öga är synligt, och spårar ett motiv även när personen tittar bort från kameran.

Professionell justering av autofokus

EOS R5 C har samma exklusiva autofokusinställningar som finns i Cinema EOS-kameror, t.ex. Face Only och Ansiktsprioritet, för att säkerställa att kameran svarar på ändringar i motivet som avsett. Finjusteringar av autofokushastigheten och -responsen kan också göras för att uppnå långsam bioliknande fokusering eller omedelbar AF för snabba rörelser.

EOS R5 C

Dual Pixel Focus Guide

Canons Dual Pixel CMOS AF-system kan också användas när manuell fokusering används. Fokusguiden är ett exakt och innovativt verktyg som visuellt informerar användaren om fokus ligger framför eller bakom motivet. När den visuella hjälpen för fokusguiden på LCD-skärmen eller sökaren blir grön har knivskarpt manuellt fokus uppnåtts.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon EOS R5 C

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon EOS R5 C, erbjudanden, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.