BÅDE FILM OCH FOTO

Otroliga stillbilder med 45 megapixlar med upp till 20 b/s

En CMOS-sensor i fullformat med 45 megapixlar som spelar in med otrolig skärpa, lågt brus och ett brett dynamiskt omfång med topphastigheter på upp till 20 b/s, med en ISO-känslighet så hög som 51200 ISO. Automatisk exponeringsindelning ger konsekventa exponeringsalternativ medan en intervalltimer möjliggör kreativa timelapse-filmer.

Växla till otroliga högupplösta bilder

EOS R5 C-kamerans fullformatssensor och DIGIC X-processor fungerar tillsammans för att ge bilder av hög kvalitet med 45 megapixlar, på upp till 20 b/s med den elektroniska slutaren eller 12 b/s med den mekaniska slutaren. Fotoläget i EOS R5 C har även Canons välkända Dual Pixel CMOS AF II-teknik, organiska varma färger och ISO-känslighet så hög som 52000 ISO, vilket gör EOS R5 C till en exceptionell lösning för professionell fotografering.

Professionella bildformat

EOS R5 C har samma arkitektur som EOS R-systemet och kan därför ta bilder i en mängd olika professionella filformat, som RAW, C-RAW och JPEG. 10-bitars HEIF-bilder kan också tas med ökat dynamiskt omfång och färgåtergivning tack vare PQ HDR-gamma och BT.2020-färgrymd.

Timelapsefotografering

Funktionen intervalltimer som finns i EOS R5 C kan ställas in på att ta ett visst antal bilder inom en specificerad tid. Den här funktionen är perfekt för att skapa professionella timelapse-sekvenser. Dessutom kan anpassade bildlägen som bländar-/slutarprioritet eller Auto ISO ställas in, så att du har fullständig kreativ kontroll när du skapar hisnande timelapse-filmer.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon EOS R5 C

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon EOS R5 C, erbjudanden, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.