CANON RF-FATTNING

Objektivflexibilitet med RF-fattningen

Med RF-fattningen är EOS R5 C kompatibel med ett omfattande utbud av optik, bl.a. banbrytande RF-objektiv samt EF- eller Cinema-objektiv via EF-EOS R-monteringsadaptrar. Avancerad 5-axlad elektronisk IS bidrar till jämna och stabila professionella inspelningar.
EOS R5 C_Lifestyle

RF-fattning

RF-fattningen ger nya möjligheter till objektivdesign, där stora bländare, högupplöst optik och banbrytande prestanda kombineras för att skapa unika objektiv för filmskapare och fotografer. RF-fattningen med 12 stift utökar bandbredden för kommunikation mellan objektivet och kameran och ger en förbättrad nivå av autofokus, bildstabilisering och anpassningsbar kontroll, vilket gör RF-objektiv till ett perfekt val för videoinspelning.

Anpassa och skapa med EF-EOS R-monteringsadaptrar

RF-fattningen är fortfarande kompatibel med Canon EF Cinema- och fotoobjektiv tack vare ett urval av Canon EF-EOS R-monteringsadaptrar. När du spelar in video får du ett fantastiskt kort skärpedjup i miljöer med starkt ljus genom att använda Canons monteringsadapter med drop-in-filter med variabel ND.

Perfekt tillbehör för VR

EOS R5 C är helt kompatibel med Canons RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye-objektiv och är en idealisk lösning för att skapa uppslukande 180-graders VR-innehåll tack vare dess 8K-fullformatssensor och långa inspelningstid. Den här lösningen med ett objektiv, kamera och arbetsflöde som utvecklats av Canon gör det enkelt och effektivt att skapa VR-innehåll med otrolig skärpa.

Avancerad elektronisk bildstabilisering

EOS R5 C har samma sofistikerade 5-axlade elektroniska IS-system som finns i professionella Cinema EOS-kameror som EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III och EOS C70. Den här avancerade tekniken fungerar tillsammans med optisk IS som finns i kompatibla objektiv för att ge stabil och jämn inspelning. Dessutom finns elektronisk IS även tillgänglig när du använder icke-stabiliserade objektiv som t.ex. Cinema Prime och zoomobjektiv.

Kompatibel med anamorfiska objektiv

EOS R5 C har stöd för anamorfiska objektiv genom monteringsadaptrar från tredje part. Med stöd för anpassningsalternativen 2x, 1,8x och 1,3x via LCD-skärmen och HDMI-utgången erbjuder EOS R5 C bättre objektivstöd och -flexibilitet för att fånga kreativ film.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon EOS R5 C

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon EOS R5 C, erbjudanden, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.