LITEN CINEMA-KAMERA

En kompakt, lätt design med aktiv kylning

EOS R5 C är den kompaktaste och lättaste Canon Cinema EOS-kameran och har en OLED-sökare, ljusstark vinklingsbar LCD-skärm och 13 tilldelningsbara knappar. En ny aktiv kylfläkt möjliggör lång inspelningstid, medan dess tåliga hölje i magnesiumlegering säkerställer professionell hållbarhet.
EOS R5 C

Internt kylsystem för lång inspelningstid

EOS R5 C har ett aktivt kylsystem som effektivt avleder värme från huvuddelen och gör det möjligt med långa inspelningar med 8K upplösning upp till 60P. Alternativ för lägena Alltid på och automatisk fläkt gör att användare kan minimera potentiellt fläktljud under inspelning.

EOS R5 C

Intuitiv design med LCD-touchskärm och 13 tilldelningsbara knappar

EOS R5 C har en 0,5-tums högupplöst OLED-sökare för exakt bildanalys, en punktmatrisskärm för snabb kontroll av kamerainställningar/lägen och en ljusstark, vinklingsbar 3,2-tums LCD-skärm för enkel visning från flera vinklar på dagen eller natten.

Ett omfattande utbud av 13 tilldelningsbara knappar och tre digitala reglage finns tillgängliga i den ultrakompakta designen i EOS R5 C. De här funktionerna kan programmeras via ett nytt gränssnitt för att ge snabb åtkomst till dina favoritfunktioner för video/foto, t.ex. Waveform Monitor, autofokus och hög bildfrekvens.

EOS R5 C

Kompakt, robust och lätt

EOS R5 C väger endast 680 gram och är den kompaktaste och lättaste Canon Cinema EOS-kameran, samtidigt som den behåller samma förstklassiga konstruktionskvalitet och bekväma ergonomi som finns i EOS R5.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon EOS R5 C

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon EOS R5 C, erbjudanden, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.