CINEMA RAW LIGHT

Omfattande professionella inspelningsformat och verktyg

Välj bland en mängd olika inspelningsformat, bl.a. tre alternativ för Cinema RAW Light samt XF-AVC och MP4. Fånga ett utökat dynamiskt omfång med Canon Log 3-, PQ- och HLG-inspelning, samtidigt som du använder professionella verktyg som Waveform Monitor och False Colour.
EOS R5 C

Flexibla interna inspelningsformat

EOS R5 C har 12-bitars intern RAW-videoinspelning med Cinema RAW Light upp till 2,6 Gbit/s. Det finns tre alternativ för Cinema RAW Light i EOS R5 C – LT (Light), ST (Standard) och HQ (High Quality) – vilket ger större flexibilitet i arbetsflödet för dina produktionsbehov.

Det finns också en mängd ytterligare professionella inspelningsalternativ, bl.a. 4:2:2 10-bitars format som Canons tillförlitliga XF-AVC i ALL-I eller Long GOP upp till 810 Mbit/s, HEVC MP4 upp till 540 Mbit/s och 4:2:0 8-bitars H.264 MP4 upp till 150 Mbit/s.

Dessutom finns det alternativ för att beskära sensorns format från 8K fullformat till 5,9K Super 35 mm och 3K Super 16 mm för kompatibla optiska objektiv och lägre datahastigheter.

EOS R5 C

Enastående dynamiskt omfång

Interna PQ- och HLG-inspelningsformat samt Canon Log 3 finns tillgängliga i EOS R5 C för att uppnå utomordentligt dynamiskt omfång som bevarar detaljer i både skuggor och högdagrar. Både PQ och HLG levererar innehåll i HDR-klara format för film och TV i färgrymden BT.2020, medan Canon Log 3 ger den kreativa flexibiliteten att gradera bildmaterialet i efterproduktionen.

EOS R5 C

Dubbla mediekort och samtidig inspelning

Dubbla mediekortplatser (1 CFexpress typ B/1 UHS-II SD) möjliggör sofistikerade alternativ för samtidig inspelning där olika format, upplösningar och bitdjup kan spelas in på varje kort för att stödja en mängd olika professionella arbetsflöden. Traditionell 8-bitars 4:2:0-proxy och minnesväxling/dubbel kortplatsinspelning är också tillgängligt.

EOS R5 C

Extern 8K-inspelning i RAW-format via HDMI

EOS R5 C kan överföra RAW via HDMI till kompatibla Atomos-inspelningsenheter som NINJA V+ för 10-bitars 8K ProRes RAW-inspelning på upp till 30 b/s. XF-AVC-proxy kan också spelas in samtidigt på SD-kortet för effektivt arbetsflöde i efterbehandlingen.

EOS R5 C

Verktyg för professionellt filmskapande

EOS R5 C har ett omfattande utbud av verktyg för professionellt filmskapande, som t.ex. Waveform Monitor för analys av ljusstyrkan i en bild från vänster till höger och False Colour för visuell representation av exponering baserat på en färgskala. Ytterligare funktioner är äkta 24p DCI-inspelning, 180-graders slutarvinkel, Look File-stöd för import av 3D LUT-filer och tidskod in/ut.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon EOS R5 C

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon EOS R5 C, erbjudanden, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.