DELA MED DIG

Dela med dig

EOS R7-kameran har många anslutningsmöjligheter, t.ex. till Wi-Fi®-nätverk, smarta enheter och PC-/Mac-datorer. Överför innehållet dit du vill på ett effektivt sätt med hjälp av enastående fjärrstyrningsmöjligheter.
Canon EOS R7 – få kontakt med tittarna

Jobba på resande fot

EOS R7 går att ansluta via en ständigt påslagen Bluetooth® Low Energy-länk på din smartphone för snabb och enkel anslutning till Wi-Fi®. Bläddra bland filer, hämta och redigera bilder och videor samt publicera innehåll på sociala medier – allt från enheten i din hand. Är du professionell fotograf? Du kan skicka komprimerade bilder och videor eller i fullformat direkt till din kund via Canon Camera Connect-appen för att ligga steget före konkurrenterna.

Kameran har oberoende anslutningsmöjlighet till Wi-Fi®-nätverk, utan att du behöver använda en smartphone. Överför bilderna till vår gateway image.canon i molnet för lagring inför redigering och efterbehandling. Ställ in så att alla bilder eller bara de som är märkta som favoriter överförs från kameran.

Nästa generations USB-C

EOS R7 går även att ansluta via USB-C 3.2 för höghastighetsfotografering till en Apple iPhone1 via Lightning-porten eller till en PC-/Mac-dator med Canon EOS Utility-programvaran.

Live om 3, 2, 1 …

Du som vloggar kommer att uppskatta möjligheten att använda EOS R7 för att livestreama videor av otrolig kvalitet direkt till YouTube – utan att behöva ansluta till en dator2. Anslut kameran direkt till ett Wi-Fi®-nätverk för proffsiga resultat som imponerar på dina följare.

Efter registrering för tjänsten image.canon (scanna QR-koden på kamerans baksida med telefonen) kan du som EOS R7-användare ansluta dig till YouTube-webbplatsen med hjälp av tjänsten för vidarebefordring av data.

EOS R7 har en HDMI-utgång för livestreaming via HDMI-adaptrar, och du kan även använda EOS Utility-programvaran på din PC-/Mac-dator för att ansluta till vanliga videokonferensplattformar.

Canon EOS R7 – vlogging

Fjärrstyrd kreativitet

EOS R7-kameran går att fjärrstyra oavsett om den är ansluten till din smarta enhet eller till PC-/Mac-dator, vilket öppnar upp för nya sätt för kreativ fotografering.

På resande fot

Med Canon Camera Connect-appen kan du fjärrstyra EOS R7-kameran smidigt. Se vad kameran ser, justera inställningarna, ta foton och spela in videor med ett enda tryck på skärmen.

Med den här metoden kan du placera kameran på en plats och ta bilden från en annan, till exempel för selfies eller gruppbilder. Den lämpar sig även för naturfotografering. Placera EOS R7-kameran nära en plats som du vet besöks av djur och ta sedan bilden på avstånd för att inte skrämma dem.

I studion

Det går att fjärrstyra EOS R7 via en stationär eller bärbar dator där vår EOS Utility-programvara, Canon SDK (Software Development Kit) eller program från tredje part har installerats. Detta är till exempel bra vid fotografering av stilleben, livsmedel och vid makrofotografering i kontrollerade studiomiljöer.

Se exakt vad kameran ser på samma skärm som sedan används vid efterbehandling för att skapa den perfekta kompositionen. Justera kamerainställningarna med hjälp av det intuitiva EOS Utility-gränssnittet och ta bilder som kan sparas på kortet, på datorn eller både och.

Under filminspelningen

Styr EOS R7-kameran via appen för att spela in video och skapa effekter som vanligtvis kräver ett helt filmteam. Det räcker till exempel med att peka på den anslutna enhetens skärm för att lägga kamerans fokus på ett nytt motiv. Fokusövergången blir jämn och stadig – precis som på bioduken.

Den senaste inbyggda programvaran

EOS R7:s inbyggda programvara går att uppdatera via Canon Connect-appen så att du alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna

Anslutning via Canon Connect-appen

Molnbaserad RAW-bearbetning3

RAW-filerna går att bearbeta direkt i EOS R7-kameran eller på din PC-/Mac-dator, och även i image.canon-molnet4 för ännu bättre bildkvalitet.

RAW-filer som överförs till molnet utvecklas med hjälp av en bildbearbetningsmotor med artificiellt neuronnät, vilket inte bara innebär mindre digitalt brus utan även förbättrad ”mosaikminskning” och färre artefakter.

• Detaljrikedomen blir bättre tack vare eliminering av kantiga figurer, så kallade jaggies.
• Moire och falska färger reduceras.
• Brusreducering förbättrar bildkvaliteten vid höga ISO-inställningar.
• Optisk korrigering av distorsion, bortfall och effekterna av diffraktion är också förbättrade.

Konverterade bilder sparas i molnet som JPEG- eller HEIF-filer, som du sedan kan ladda ned till datorn eller en smart enhet.

Molntjänster på image.canon
Canon EOS R7 – RAW-bearbetning i molnet
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone och Lightning är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder. tvOS är ett varumärke som tillhör Apple Inc.
 2. Kamerans livestreamingfunktion stöder endast livestreaming på YouTube. Registrering på image.canon krävs innan du kan använda livestreaming. Besök YouTube för att se uppdaterade krav. Livestreaming på YouTube kan ändras, stoppas eller upphöra utan föregående meddelande. Canon tar inget ansvar för tjänster som tillhandahålls av tredje part, däribland direktdistribution på YouTube.
 3. RAW-bilder tagna i RAW-bildserieläge kan inte framkallas. RAW-bildbearbetning i molnet är en betaltjänst. Den kräver ett abonnemang vid Canon Imaging App Service Plans. Mer information finns på https://sas.image.canon/
 4. Tjänsten lanseras i slutet av juli 2022 och kräver en uppdatering av kamerans inbyggda programvara

Relaterade artiklar

 • FÖRDEL

  Nästa generations autofokus

  EOS R7-modellen har utformats med samma deep-learning AI och iTR AF-teknik som i våra EOS R3-, EOS R5- och EOS R6-kameror.

 • FÖRDEL

  Hastighet och prestanda

  Det perfekta fotoögonblicket varar ibland bara i några bråkdelar av en sekund. Därför har vi gjort EOS R7-modellen otroligt snabb.

 • FÖRDEL

  Bildkvalitet

  Oavsett om du tar stillbilder eller filmar får du fantastiska resultat med EOS R7, som har en CMOS-sensor på 32,5 megapixlar och en DIGIC X-bildprocessor.

 • FÖRDEL

  Övergången till en spegellös modell

  Funderar du på att uppgradera din Canon-spegelreflexkamera? EOS R7 är full av ny teknik men passar dig som tidigare använt en spegelreflexkamera, med intuitiva kontroller och välbekanta funktioner.

 • FÖRDEL

  Bildstabilisering på ny nivå

  Tänk om du kunde ta bilder med lång exponeringstid utan stativ utan att bilden blir suddig.

 • NYHETSBREV

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och handledning, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.