KREATIVA UTSKRIFTER

Ha kul med utskrifter: fem skäl till att du behöver en kompakt fotoskrivare

Oavsett om du är ung eller bara ung i sinnet finns det en mängd kreativa sätt att visa och dela dina utskrifter.
En samling kompakta Canon-fotoskrivare i olika färger på en trähylla.

Vi alla, från barn till mor- och farföräldrar och allt däremellan, tar många bilder nu för tiden. De flesta av oss har tusentals bilder på våra smartphones som vi aldrig tittar på och värdefulla minnen försvinner ofta i stora fotobibliotek.

Med en kompakt fotoskrivare kan du skapa direktutskrifter som håller hela livet*. Dessutom kan du skriva ut när du vill och ge liv åt speciella ögonblick var du än befinner dig.

Det finns så mycket du kan göra med dina favoritbilder när du har skrivit ut dem – från att skapa anpassade fotopresenter till nära och kära till att fylla klippböcker med heminredningsidéer eller värdefulla reseminnen.

Här är fem sätt att bli kreativ med din kompakta Canon-fotoskrivare.

1. Skräddarsydda presenter och kort

En kompakt Canon-skrivare på en vit yta bredvid en inramad bild av ett leende barn.

Canon SELPHY CP1500 är perfekt för att fånga och dela livets viktiga milstolpar. Den kan skriva ut bilder av labbkvalitet i vykortsformat (KP-36IP, 100 x 148 mm) som passar perfekt för standardramar, så att du kan skapa anpassade presenter av minnesvärda ögonblick att skicka till vänner och familj.

Händer som håller i en surfplatta och visar en bild av ett leende par med en QR-kod i hörnet och redigeringsalternativen i appen SELPHY Photo Layout.

Du kan lägga till stämplar eller filter i dina bilder i appen Canon SELPHY Photo Layout eller till och med generera en QR-kod att lägga till i inbjudningar som länkar till eventets plats.

Bilder är till för att delas och ses, och den lättanvända Canon SELPHY CP1500 är perfekt för att förvandla dina favoritbilder till presenter, vykort och klistermärken.

SELPHY CP1500 finns i tre färger och har en elegant, modern design och en 8,9 cm LCD-skärm i färg med enkel QR-anslutning. Förutom att fungera smidigt med smartphones och andra Apple- och Android-enheter via Wi-Fi har den en SDXC-kortplats för att skriva ut bilder som sparats på minneskort, plus en USB-C-port för enkel anslutning till kameror och flashenheter.

Med SELPHY CP1500 kan du skriva ut färdiga vykort med adressrader på baksidan som är perfekta för att skicka bilder till nära och kära, som sedan kan sättas in i en ram eller på kylskåpet.

De olika alternativen för minietiketter och etiketter i kreditkortsformat innebär dessutom att du kan skapa snygga gratulationskort och födelsedagsinbjudningar. Du kan ta en ögonblicksbild av ditt barn som leker med en present det har fått, skriva ut den som en etikett och fästa den på ett tackkort. Det är en underbar personlig detalj och visar mottagaren hur väl presenten togs emot.

2. Kreativa sätt att bli organiserad

En ung flicka skriver ut ett ark minietiketter från en kompakt Canon-skrivare. Bredvid skrivaren ligger ett pennfodral fyllt med skrivmateriel.

Använd skrivaren Canon SELPHY CP1500 för att skriva ut anpassade namnskyltar till skolböcker och mappar.

Ett par händer fäster försiktigt ett klistermärke med en bild av en ung flicka som springer på en grön vattenflaska.

Du kan skriva ut på fyrkantigt papper (KC-18IS, 54 x 54 mm), papper i kreditkortsformat (KC-18IF, 54 x 86 mm) eller minietiketter (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), så att du kan fästa dina direktutskrifter på matlådor och vattenflaskor.

De flesta av oss skulle gärna vara mer organiserade, men vet inte riktigt hur. Upptagna föräldrar har inte bara egna hektiska scheman att hålla koll på, utan även barnens. Canon SELPHY CP1500 är det perfekta verktyget för att hjälpa familjer att återfå kontrollen.

Den här snygga och kompakta skrivaren skriver ut vykort på bara 41 sekunder, samt etiketter i en mängd olika format. Du kan skapa namnskyltar till skolböcker och skrivmateriel och etiketter till burkarna i köket och familjekalendern på nolltid.

Du kan till och med skriva ut ID-foton, skapa anpassade bokmärken och dela länkar med utskrift av QR-koder via appen Canon SELPHY Photo Layout.

3. Enkel scrapbooking

Händer fäster foton i en öppen resedagbok som omges av bilder, tejp och föremål.

Canon SELPHY Square QX10 skriver ut självhäftande utskrifter av hög kvalitet med avdragbar baksida på bara 43 sekunder – perfekt för resedagböcker.

De öppna sidorna i en klippbok som visar bilder av katter bredvid en kompakt Canon-skrivare.

Ge liv åt din klippbok med beskrivningar, teckningar och andra minnessaker.

Varför inte göra en klippbok om ett speciellt event, en semester eller till och med ditt första husdjur som leker? Det kan vara enormt givande och det är en aktivitet som kan uppskattas i alla åldrar.

Canon SELPHY Square QX10 i fickstorlek skapar 68 x 68 mm fyrkantiga fotoutskrifter med en kant så att du kan lägga till egna handskrivna bildtexter. Den finns i fyra snygga färger och har en smidig kassett som levereras komplett med etikettpapper (XS-20L).

Du kan ansluta till appen Canon SELPHY Photo Layout och bli ännu kreativare med dina bilder tack vare alternativ för att lägga till filter, ramar, överlägg och mycket mer.

4. Piffa upp utrymmet

En hand som håller i en kompakt Canon Zoemini 2-fotoskrivare med två runda fotoetiketter som kommer ut från den.

Sätt din prägel i ditt rum med Canon Zoemini 2 i fickstorlek. Med Canons ZINK TM 1,3-tums förklippta runda klistermärken kan du förvandla dina favoritselfies till runda klistermärken att fästa speglar och anslagstavlor.

Händer som fäster miniutskrifter på en anslagstavla.

Om du bor i en studentbostad är miniutskrifter ett snyggt och kostnadseffektivt sätt att piffa upp ett utrymme som i många fall kan vara ganska tråkigt.

Oavsett om du är en tonåring som bor med föräldrarna, en student på universitetet eller är stolt ägare av ditt första hem är det alltid roligt att göra ditt utrymme personligt.

Den mobila skrivaren Canon Zoemini 2 ryms i fickan och drivs med ett inbyggt laddningsbart batteri. Tack vare ZINK-tekniken (Zero INK) slipper du kladd och avfall, så allt du behöver är papper, som finns i förpackningar om 20 eller 50 ark.

Varför inte skriva ut dina favoritbilder och hänga upp dem med ett snöre längs med sovrummets eller vardagsrummets väggar? Ingenting slår bilder på vänner och familj när det gäller att omge dig själv med saker som får dig att le.

Canons speciella ZINK-fotopapper har avdragbar (och återvinningsbar) baksida, så du kan även fästa dina utskrifter i en dagbok, klippbok eller på en anslagstavla. Det är dessutom ett roligt sätt att anpassa skolböcker eller ditt mobilskal.

5. Direktutskrifter att dela

Två personer fotade bakifrån tar en selfie med en minifotoskrivarkamera från Canon.

Canon Zoemini S2 har samma Bluetooth-anslutning som Canon Zoemini 2, vilket gör att du kan skriva ut bilder direkt från din smartphone – praktiskt för omedelbar delning.

Händer som håller i en telefon och lägger till etiketter i en bild i appen Canon Mini PRINT.

Sätt din egen prägel på bilderna med de roliga ramarna och etiketterna i appen Canon Mini Print.

Canon Zoemini S2 är den perfekta följeslagaren om du är ute med vänner, borta över helgen eller på en fest eller festival. Den är kompakt och lätt och har samma batteridrivna ZINK-teknik och 3 x 2-tums pappersstorlek som Canon Zoemini 2. Dessutom har den en inbyggd digitalkamera med spegel och ringlampa för perfekta selfies som du kan skriva ut på mindre än en minut.

Det innebär att du kan dela fysiska bilder med personer som du lär känna eller inte träffar så ofta – kanske en ny vän på en festival eller en hjälpsam reseguide som du precis har varit på en rundtur med – vilket ger dem något att ta hem som minne.

Med appen Canon Mini Print kan du dessutom anpassa dina bilder med filter, specialeffekter, teckningar och text. Du kan även använda appen för att skriva ut bilder från Facebook, Instagram, Google Photos, DropboxTM och iCloud, och du kan hämta den kostnadsfritt från App Store och Google Play.

Slutligen är Canons kompakta skrivare enormt mångsidiga och gör det möjligt att skapa alla olika slags projekt, oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Utskrifter kan vara riktigt roliga när du upptäcker kreativa sätt att använda dina bilder.

* När de förvaras i album. Baserat på accelererade tester, vid en temperatur på 23 °C och en luftfuktighet på 50 %

Dropbox är ett varumärke som tillhör Dropbox, Inc.

Skrivet av Matthew Richards

Relaterade produkter

 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY CP1500

  Skapa mycket hållbara utskrifter med fylliga färger på bara några sekunder med den här lättanvända kompakta fotoskrivaren.
 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY CP1300

  En snygg och mobil fotoskrivare som ger snabba och vackra trådlösa utskrifter och ID-foton från kompatibla smarta enheter och kameror.
 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY SQUARE QX10

  Bevara din speciella minnen som vackert utformade utskrifter som du kan göra skapa var som helst, trådlöst.
 • Skrivare för hemmabruk

  Canon Zoemini 2

  Få omedelbara utskrifter från din smartphone när som helst, var som helst med den batteridrivna skrivaren Zoemini 2 i fickstorlek.
 • Direktkameror och fickskrivare

  Canon Zoemini S2

  Ta dina selfies till nästa nivå med en kameraskrivare i fickstorlek, utrustad med spegel, ringljus, fjärrslutare och Live View.
 • Relaterade artiklar