In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

UTSKRIFTER

Upptäck hur en skrivare i Canon PIXMA G-serien kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet

Flexibel, kostnadseffektiv och utformad för att ge resultat med konstant hög kvalitet – ta reda på hur skrivare från Canon PIXMA G-serien hjälper dessa tre företag att blomstra. Är du näst på tur?

Vetenskapen kring inspiration

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Barnen som deltar i Mini Professors vetenskapslektioner använder skrivaren Canon PIXMA G4510 för att skriva ut allt från namnskyltar, dekaler och certifikat.

Företag : Mini Professors

Bransch: Utbildning

Plats : St Albans och Harpenden, Storbritannien

Tjänster: Roliga och informativa vetenskapslektioner utformade för förskolebarn

Webbplats: www.miniprofessors.com/stalbans

Natasha Spinks klienter är några av de mest krävande oavsett plats. Natasha är franchise-ägare av Mini Professors i St Albans- och Harpenden-området. Mini Professors är de enda som erbjuder vetenskapslektioner speciellt framtagna för förskolebarn och tryckt material utgör en viktig del av varje lektion. Efter den noggranna forskningen man förväntar sig av en utbildad vetenskapsman valde Natasha en Canon PIXMA G4510-skrivare.

”Den ger mig möjlighet att ge barnen massor av aktiviteter att göra varje vecka”, förklarar Natasha. ”Som en del av experimenten har vi massor av olika mallar, dekaler och kort och hittills har skrivaren kunnat skriva ut på en rad olika material.”

Den kompakta Canon PIXMA G4510 klarar enkelt av utskriftsvolymen som Natasha kräver. Den trådlösa anslutningen är också ett plus. ”Jag kan vara i ett annat rum och hålla koll på barnen och kan ändå få saker utskrivna från min dator”, säger hon.

Natasha uppskattar också de påfyllningsbara bläckbehållarna med hög kapacitet i Canon PIXMA G4510. Deras volymindikator gör det enkelt att se hur mycket bläck som finns kvar och påfyllningen är enkel, behöver inte ske ofta och ger mindre plastavfall.

När det gäller utskriftskvalitet levererar Canon PIXMA G4510 lika mycket här som på alla andra ställen. ”Barnen älskar att få ett certifikat i slutet av lektionen”, förklarar Natasha. ”Det är fantastiskt att kunna ge dem något som jag är stolt över, kvaliteten är mycket bra och de kan stolt sätta upp dem hemma.”

"Den är tillförlitlig, den är kostnadseffektiv, den är verkligen lätt att använda och den ser bra ut."

Garanterar en lyckad framtid

Relaterade artiklar
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

UTSKRIFTER

Möt PIXMA G650 och PIXMA G550

Upptäck de nya funktionerna i nästa generations Canon MegaTank-skrivare.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den bästa skrivaren för hemmakontor

Arbeta smidigt hemifrån med Canon PIXMA TR4650-skrivaren.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance använder Canon PRINT-appen för att skriva ut dokument från en mobiltelefon eller surfplatta till dess PIXMA G6050, antingen på kontoret eller via fjärranslutning.

Företag: Premier Insurance

Bransch: Försäkringar

Plats: Harrow, London, Storbritannien

Tjänster: Portfölj av försäkringsprodukter

Webbplats: www.premier-insurance.net

Snabb tillväxt. Siktar mot stjärnorna. Oavsett vad du vill kalla det är Anik Islams ambitioner för Premier Insurance beroende av att verksamhetens resurser kan hålla jämna steg med efterfrågan, i det som har blivit en av Storbritanniens ledande förmedlare av försäkringsleverantörer.

Allteftersom företaget expanderade letade Anik efter nya utskriftslösningar. Den framgångsrika skrivaren behövde kunna leverera hög produktivitet, anslutningsbarhet, stora volymer och flexibel utskrift.”

När vi upptäckte Canon PIXMA G-serien verkade den vara lösningen på alla våra problem”, förklarar Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
De påfyllningsbara bläckbehållarna med hög kapacitet inuti Canon PIXMA G6050 innebär mindre tid som slösas bort på att beställa nya, dyra bläckpatroner.

Canon PIXMA G6050 är idealisk för Premier Insurances stressiga kontorsmiljöer. Skrivarens påfyllningsbara bläckbehållare med kapacitet för 350 ark, tvåvägspappersmatning och höga kapacitet har inneburit mindre bortslösad tid på att fylla på papper och ändra ordningen på dyra bläckpatroner. Jo, Canons MegaTank-skrivare, såsom Canon PIXMA G6050, kan skriva ut upp till 18 000 sidor från bara tre svarta bläckflaskor. ”Det har helt effektiviserat administrationsdelen av verksamheten”, säger Anik.

En annan fördel med Canon PIXMA G6050 är dess kapacitet att hantera en mängd olika material, från vanligt papper och kort till kuvert och fotopapper. För ett företag som delvis förlitar sig på polerat marknadsföringsmaterial gentemot kunden för att ge en elegant varumärkesupplevelse är möjligheten att kostnadseffektivt skriva ut detta på kontoret revolutionerande.

Canon PIXMA G6050:s molnfunktioner har på liknande sätt omvandlat Premier Insurance. ”Våra kunder tar ofta med dokument till möten. Med Canon PRINT-appen kan jag nu snabbt scanna dem så skickas de automatiskt till utskrift på kontoret. På så sätt kan medarbetarna börja analysera dem omgående”, förklarar Anik.

"Och när jag inte befinner mig på kontoret kan jag hantera skrivaren via appen. Den är fantastisk."

Ett växande partnerskap

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose inkluderar ett personligt foto med alla presenter de skickar och den bilden måste vara av högsta kvalitet.

Företagsnamn: Forever Rose

Bransch: Presenter

Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten

Tjänster: Personanpassade presenter

Webbplats: www.MyForeverRose.com

För ett företag inom personliga presenter vars anmärkningsvärda, livslånga blommor nästan verkar magiska var Forever Roses utskriftsutmaningar utan tvekan verkliga. Från den blygsamma starten innebär företagets globala expansion att antalet anställda växte till fler än 500 personer. Företagets gamla laserutskriftssystem påverkade i allt högre grad produktiviteten samt hela verksamheten.

I Canon PIXMA G6040 såg Forever Roses ägare, Ebraheem Al Samadi, en lösning som kunde balansera upp behovet av konsekvent tillförlitliga utskrifter med hög produktivitet och samtidigt minska utskriftskostnaderna.

"Vi har sett en markant kostnadsbesparing jämfört med lasertonern vi använde tidigare, med en minskning av kostnaderna på 60–70 %."

Nyckeln till Canon PIXMA G6040s attraktiva låga driftskostnader är dess inbyggda bläckbehållare med hög kapacitet. Dessa MegaTanks har nivåindikatorer på framsidan, är lätta att fylla på och kräver påfyllning mycket mer sällan än skrivare med bläckpatroner. På vissa Forever Rose-platser har MegaTanks inte behövt fyllas på under mer än 6 månader.

”Vi skriver ut dagligen”, säger den internationella marknadschefen, Asim Hussain. ”Och utskrifter av stora volymer till ett överkomligt pris var en viktig faktor i valet av Canon MegaTank-skrivaren.”

Prisvärdheten utgör bara halva berättelsen. Canon PIXMA G6040s högkvalitativa resultat tillfredsställde behoven hos ett företag vars kunder inte förväntar sig något annat än perfektion i presentationen. Eftersom Canon PIXMA G6040s högkvalitativa, färgämnesbaserade bläck möjliggör vackert jämna och naturliga bilder kan Forever Roses kunder nu räkna med oklanderligt utskrivna personliga bilder när de skickar en gåva. Det är bara ytterligare ett sätt på vilket Canons teknik ger företag möjlighet att förbättra sin verksamhet, underlätta och främja inspiration.

”Jag är stolt över att kunna säga att Canon kommer att finnas vid vår sida på vår resa mot att ha en stor butik i varje större stad i världen”, säger Ebraheem.


Skrivet av Paul Fitzpatrick

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla stories