KREATIVA UTSKRIFTER

Visa din stil – så visualiserar du din semestergarderob

Onlinestylisten Bo Brown är känd för sina snygga outfits, men det kan ändå vara en utmaning att packa en resväska för en storstadssemester. Så här hjälpte Canon Zoemini 2 henne att få ordning.
En hand som håller i tre bilder på en kvinna som har på sig olika outfits, utskrivna på en Canon Zoemini 2-direktskrivare.

Du kanske tror att ju kortare semestern är, desto lättare är det att packa, men så är inte alltid fallet. En weekend i en storstad kan vara en lika stor utmaning som en tvåveckorssemester – eller större om du åker med bara handbagage. Den begränsade tiden och utrymmet gör att du måste se till att du har rätt alternativ för att kunna klä dig för alla typer av tillfällen. För när du känner dig snygg och bekväm kan du låta dig helt uppslukas av upplevelsen av att utforska en ny plats.

”Din stil återspeglar ditt tankesätt”, säger Bo Brown, en modeinfluencer. ”Jag gillar att ha kul och klä mig för oförglömliga ögonblick.” Bos följare ser glatt fram emot hennes dagliga videor och hennes sociala kanaler är en rik källa till kunskap om stil och mode. Där ger hon tips och råd om allt från att utforma den perfekta jobbgarderoben till att klippa av en jacka och handskas med lite för säckiga jeans.

Bo älskar att resa och hon tillbringade nyligen en helg i Barcelona – ”en livlig stad som har mycket att erbjuda”. Ju mer det är att göra, desto svårare kan det vara att effektivisera packningen, men det handlar om att planera i förväg. Direktskrivaren Canon Zoemini 2 gjorde det möjligt för Bo att skapa visuella hjälpmedel så att hon enkelt och effektivt kunde välja vilka kläder hon ville ha med sig. Här berättar hon om processen.

Gör research

En kvinna med långt mörkt hår lutar sig mot en cykel på en pittoresk stadsgata.

Att välja outfits handlar både om praktiska funktioner och stil. ”Jag valde bekväma kläder”, säger Bo. © Noah Altink

En kvinna med långt mörkt hår som har på sig solglasögon, en rosa topp och jeans går nedför en stadsgata.

Att resa lätt är inte alltid ett alternativ. ”Ibland tar jag med mig en extra outfit, ifall jag blir smutsig eller om jag inte gillar den när jag kommer dit”, säger Bo. © Noah Altink

Sträck dig inte bara efter din favoritklänning, utan fundera verkligen på vad semestern kommer att innehålla. ”Innan jag packar min resväska tänker jag på de aktiviteter jag ska göra och väljer kläder för både dagarna och kvällarna”, säger Bo. Du kanske inte har planerat varje ögonblick av helgen, men platsen borde ge dig en uppfattning om vad du kommer att göra. Kommer du att strosa runt på museer? Hänga ute på kaféer? Utforska nattlivet på kvällarna? Bo gillar att titta på TikTok-videor för att ta reda på vad som händer och ”omedelbart visualisera vad en aktivitet har att erbjuda”, säger hon.

Gör dina val

Bos sociala flöden är ett arkiv över hennes tidigare modeval, så det är dit hon går när hon överväger vad hon ska ha på sig. ”Varje gång jag väljer en bra outfit fångar jag den som inspiration för min community”, säger hon. Även om du inte har sparat bilder på dina outfits kan du tänka tillbaka på vad som har fungerat bra tidigare och titta på de influencers du beundrar. Bo rekommenderar även Pinterest, som är en bra källa till inspiration, och föreslår att du använder Canon Zoemini 2 för att skapa ett stämningscollage av dina semesteroutfits.

Fundera på vad som ser bra ut och får dig att känna dig snygg och bekväm. ”När jag sätter ihop rätt outfit blir jag glad”, säger Bo. När hon väl har samlat ihop några outfits lägger Bo ut alla som hon överväger på sängen – en sida för dagen och den andra sidan för natten. ”På så sätt finns en tydlig översikt. Sedan delar jag upp dem efter tillfälle, så jag vet exakt vilka kläder som passar vid vilket tillfälle.”

Ta bilder, skriv ut och gör ändringar

En kvinna som sitter utomhus vid ett bord och håller upp en Canon Zoemini 2-skrivare och ett nyligt utskrivet foto.

Det kan ta ett tag att välja de kläder som passar bäst för varje tillfälle, och när du är upptagen som Bo är tiden den största utmaningen. Med den smarta Canon Zoemini 2 som underlättar valet går processen snabbare – och är roligare. © Noah Altink

Efter att ha fotograferat några av sina outfits och accessoarer skriver Bo ut dem på Canon Zoemini 2 så att hon kan granska sina val och mixa och matcha olika delar. ”Jag tittade på vilka plagg som skulle fungera i flera olika outfits”, säger hon. ”Jag har till exempel på mig bodies både på dagen och på kvällen. Svarta byxor är också väldigt mångsidiga eftersom de kan bäras vid nästan alla tillfällen.” Möjligheten att skriva ut direkt från sin smartphone var ett plus för Bo. ”Med Canon Mini Print-appen kan jag enkelt lägga till text eller zooma in på bilderna", säger hon entusiastiskt. Det innebär att hon kan kommentera bilderna och skriva ned tankar om vad som skulle kunna fungera bra tillsammans. Dessutom är appen så användarvänlig att Bo kan implementera sin egen stil i utskrifterna och göra dem personliga.

Gör dina slutgiltiga val

Tre Canon Zoemini 2-modeller ligger mitt bland utskrivna foton, solglasögon, hårband och en vattenflaska på en färgglad matta.

Canon Zoemini 2 finns i tre färger – roséguld, marinblå och pärlvit – så att du kan välja din favorit.

En persons reflektion syns i selfiespegeln på en blå Canon Zoemini S2 som personen håller i handen.

Om du vill ta det ett steg längre för att förenkla processen levereras Canon Zoemini S2 med en kamera på 8 MP, så att du kan ta en bild och skriva ut den direkt. Den är även utrustad med en selfiespegel som ger dig mer kontroll över hur bilden blir. Den är kompakt och ryms i fickan, precis som Zoemini 2.

Inför sin resa till Barcelona bestämde sig Bo för tre outfits – för shopping, en lunchdejt och en cykeltur. Hon beskriver shoppingoutfiten – säckiga byxor med en avklippt rosa mohairtröja – som vardagschic. ”Det rosa passar väldigt bra ihop med blått. Outfiten kompletteras med ett par stora snygga solglasögon och en elegant handväska för att balansera upp det hela. Det är en perfekt outfit för shopping eftersom den är bekväm, men också elegant.” Lunchoutfiten går helt i svart, men består av kompletterande material. ”Med en helt svart outfit arbetar jag med olika material för att lägga till fler dimensioner”, förklarar hon. För cykelturen, där kroppstemperaturen växlar när du cyklar och kanske stannar till om vartannat, gäller lager på lager. ”Genom att kombinera coola stövlar med säckiga jeans och en överdimensionerad kavaj är det här en outfit som inte bara är praktisk, utan också snygg.”

Ett stilarv

En kvinna som sitter utomhus vid ett bord och håller upp ett urval av små fotografier. På bordet finns en Canon Zoemini 2-skrivare och en rosa ros i en vas.

”Jag gillade verkligen att använda Canon Zoemini 2”, säger Bo. ”Det är så kul att sätta ihop utskrifterna i ett stämningscollage, men det är också kul att samla sina minnen.” © Noah Altink

En kvinna med långt mörkt hår och en elegant svart outfit står utomhus vid ett cafébord och håller upp en Canon Zoemini 2-skrivare.

Canon Zoemini 2 kan skriva ut dina foton på mindre än en minut. ”Du kan enkelt skriva ut på några sekunder”, säger Bo. ” Canon Mini Print-appen fungerar smidigt och ansluts automatiskt till din smartphone.” © Noah Altink

Canon Zoemini 2 är inte bara ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att packa – det är även den perfekta reskamraten. Den är liten och smidig, och har en batteritid för 20 bilder, så du kan ta den med dig vart du än reser. Men själva bilderna på planerade outfits är perfekta för att friska upp minnet och hjälpa dig att visualisera alla outfits, vilket räddar dig ifrån att packa för många toppar och för få kompletta alternativ.

Behåll miniutskrifterna som minnessaker och sätt dem i ett album, en klippbok eller en dagbok så att du kan titta i dem när du planerar kommande resor – eller bara tänka tillbaka på hur kul du haft.

Skrivet av Rachel Segal Hamilton

Relaterade produkter

Relaterade artiklar