Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Fota, redigera, skriv ut – låt kreativiteten flöda med Canon Zoemini-sortimentet

Släpp loss kreativiteten var du än är med en direktkamera och fickskrivare

Bilder som är värda att dela är inte bara till för att få gilla-markeringar. Med en Canon Zoemini, Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C kan du fota*, redigera och skriva ut var du än är, redo att byta, dela och visa din kreativa ådra.

Din nya bästis

Se till att ha din följeslagare i fickformat nära – det tunna formatet gör att den enkelt får plats i väskan eller fickan, så att du är redo för allt.

Välj bland en mängd trendiga färger för att matcha fickskrivaren med din personliga stil – håll det stilrent med en Canon Zoemini eller Canon Zoemini S i roséguld, vit eller svart, eller stick ut med en Canon Zoemini C i humlegul, mintgrön, havsblå eller tuggummirosa.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

När du har det perfekta tillbehöret är det dags att få ut mesta möjliga av din nya Canon Zoemini-livsstil – kolla in de här idéerna för att kicka igång inspirationen.

1. Fota

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Ta den perfekta bilden varje gång med selfie-spegeln på Canon Zoemini S och Canon Zoemini C. Inta en pose, gör en grimas eller låt din vän vara med på bilden för en perfekt inramad spontan bild. Behöver du bättre ljus? Sätt fast ringljuset på Canon Zoemini S och ta en selfie som är värd att dela.

Kolla in Canon Mini Print-appens fjärrstyrda avtryckare med Canon Zoemini S. Kom på plats och skriva ut resultaten så att alla dina vänner kan se.

2. Lägg till attityd

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Använd Canon Mini Print-appen** på Canon Zoemini och Canon Zoemini S för att ge dina bilder lite mer attityd. Prova olika ramar och filter för en stiliserad utskrift eller lägg till några roliga AR-symboler eller -text i en bild som får dig att le.

3. Spara

2 girls sticking printed pictures on a board.

Tack vare sitt perfekta fickformat finns Canon Zoemini S och Canon Zoemini C alltid till hands för att ta en speciell bild. Återupplev ögonblicket med en liten bild på 5 x 8 cm med självhäftande baksida, perfekt för att ha i väskan eller plånboken eller för att klistra fast i dagboken.

Gör din direktkameraskrivare till din favoritresekompis. Ta bilder av dina favoritplatser och sevärdheter, och klistra fast dem tillsammans med andra minnessaker för en färgstark resebok. Skriv även ned minnen och anteckningar, så att du får en liten tidskapsel att titta tillbaka på och dela med dina vänner.

Ska du ordna ett födelsedagskalas? Prova att sätta upp en tavla för minnessaker och få alla att fota och skriva ut. Varje minnessak kan klistras fast så att alla kan se dem och sedan kan födelsedagsbarnet ta hem dem i slutet av dagen.

4. Redigera

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Ge dina ägodelar en personlig prägel med självhäftande direktbilder. Dra av den självhäftande baksidan från dina bästa selfies och gruppbilder för att dekorera sovrumsväggarna, göra spegeln mer glamorös eller ge din bärbara dator, väska och telefon mer personlighet.

Skapa ett roligt och kreativt projekt genom att sätta ihop ett kollage eller stämningsplank med dig och dina bästisar eller lägg till några av dina favoritögonblick i en ljusslinga.

5. Märk

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Omvandla vanliga etiketter till unika namnskyltar till julklappar eller födelsedagspresenter. Samla ihop de bästa bilderna på dina vänner och klistra fast dem på presenter för att få en snygg och minnesvärd etikett. För speciella tillfällen kan du använda knasiga bilder och selfies som är värda att dela för att dekorera och göra egna kort, eller klistra på några anpassade bilder och gör personliga inbjudningar.

De små direktbilderna kan även hjälpa dig att vara organiserad. Sortera skor och lägg smycken och kläder för andra årstider i lådor. För att hjälpa dig att komma ihåg vad som finns i varje låda tar du bara en bild av innehållet och klistrar fast på utsidan. Klart!

6. Säg det med en bild

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Har du något att säga? Prova att fotografera och omedelbart skriva ut en bild till ett personlig lapp för att säga tack eller dela kärleken! Ställ bara in utskriften till 5 x 5 cm och ta ett porträtt med din Canon Zoemini S eller Canon Zoemini C. Lämna ditt meddelande med en omtänksam kommentar, symbol eller text längst ned.

7. Hitta stilen

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Förbättra din stil med en personlig lookbook. Ta en selfie när du känner dig fin och klistra fast på garderoben, så att du alltid vet vad du kan ha på dig. Experimentera med håret också – prova en elegant frisyr, stora lockar i vintagestil eller en komplicerad fläta och ta en bild av resultatet, perfekt för framtida stylingtips. Du kan även byta och dela dina bilder med vänner för en andra åsikt!

8. Önska det

Ser du något du gillar? Ta en bild av de där fina skorna och skapa en egen önskelista som du och dina vänner kan titta på när det är dags att unna sig något eller som du kan dela med dina nära och kära inför din födelsedag!

*Canon Zoemini S och Canon Zoemini C har en inbyggd kamera

**Friskrivning: Kräver att den mobila enheten är ansluten till Canon Zoemini eller Canon Zoemini S via Bluetooth® och Canon Mini Print-appen som är tillgänglig kostnadsfritt på App Store och Google Play. Kompatibel med mobila enheter med iOS 9.0 eller senare och Android-enheter med Android 4.4 eller senare.

Skrivet av Claire Price

Relaterade artiklar
A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

KREATIV UTSKRIFT

Uttryck dig genom kreativ dagboksföring

Att föra dagbok kan vara ett sätt att uttrycka din kreativitet och förbättra din mentala hälsa.

Two people skateboard down a city street at night, lights from buildings reflecting in the wet road surface.

RESOR

11 tips för fotografering i storstad

Så får du ut mesta möjliga av din kamera på en storstadssemester. Fånga känslan och atmosfären i storstadsdjungeln med några enkla tips och råd.

A group of friends pose holding sparklers, facing the camera with their faces illuminated by the sparkler light.

FESTFOTOGRAFERING

Bli mer kreativ vid festfotografering

Vill du fånga den livliga stämningen på fester och tillställningar? Lär dig hur du fotograferar alla glada stunder på kreativa sätt.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker