KREATIV UTSKRIFT

Fota, redigera, skriv ut – låt kreativiteten flöda med Canon Zoemini-sortimentet

Släpp loss kreativiteten var du än är med en direktkamera och fickskrivare.
Canon Zoemini 2 och en förpackning med klistermärken ligger på ett skrivbord med en mängd olika dagboksmaterial.

Bilder som är värda att dela är inte bara till för att få gilla-markeringar. Med direktkameran och -skrivaren Canon Zoemini S2 kan du ta perfekta bilder eller enkla selfies med den inbyggda spegeln och ringljuset. Snygga till och skriv ut var du än är med Canon Mini Print-appen1 och byt, dela och visa sedan upp din kreativitet.

Med minifotoskrivaren Canon Zoemini 2 kan du redigera bilder som tagits på din smartphone med Bluetooth och Canon Mini Print-appen och ge liv åt minnena genom att trådlöst skriva ut dem och dela dem med vänner.

Båda skrivarna använder Canon ZINK-papper, som inte behöver något bläck för enkla och extremt hållbara utskrifter som inte kladdar.

Tre Canon Zoemini 2-skrivare i roséguld, pärlvit och marinblå har lagts ut på färgglada bitar skrynkligt papper. Varje skrivare skriver ut olika bilder.

Canon Zoemini 2-skrivaren finns i tre snygga färger och har en USB-C-kontakt för snabb laddning – du kan till och med skriva ut från den medan den laddas, vilket innebär att du aldrig missar en chans att skapa minnen på resande fot.

Din nya bästis

Se till att ha din följeslagare i fickstorlek nära till hands, oavsett vilken skrivare du väljer. Den smala designen på båda enheterna gör att du kan lägga dem i väskan eller fickan så att du är redo för allt.

Välj bland tre färger för att matcha fickskrivaren med din personliga stil – håll det stilrent med roséguld eller pärlvitt eller var trendig med marinblått.

När du har det perfekta tillbehöret är det dags att få ut mesta möjliga av din nya Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 – kolla in de här idéerna för att kicka igång inspirationen.

Två vänner syns bakifrån när de håller upp en Canon Zoemini S2 och tar hjälp av spegeln för att ta en selfie.

Det inbyggda ringljuset i Canon Zoemini S2 ger perfekt exponering för dina selfies och en rund reflektion i ögonen för ett stilrent utseende i influencer-stil.

1. Fota

Ta den perfekta bilden varje gång med selfie-spegeln på Canon Zoemini S2. Inta en pose, gör en grimas eller låt din vän vara med på bilden för en perfekt inramad spontan bild. Behöver du bättre ljus? Det inbyggda ringljuset på Canon Zoemini S2 ger dig den där influencer-glimten i ögat för en selfie som är värd att dela.

Om du vill ta en gruppbild med hela gänget finns Canon Mini Print-appens fjärrstyrda avtryckare och självutlösare för Canon Zoemini S2. Hitta posen med hjälp av läget Live View, fånga stämningen och skriv ut resultaten så att alla dina vänner kan se.

Slut på papper? Inga problem. Du kan spara alla dina bilder på Micro SD-kortet i Canon Zoemini S2 för att visa, skriva ut och dela senare.

Ett par händer håller i en telefon som visar Canon Mini Print-appen och lägger till effekter på en selfie.

Canon Mini Print-appen har en mängd olika kreativa verktyg, från alternativ för kollage och inramning till skjutreglage för ljusstyrka, kontrast och mättnad. Den gör att du kan anpassa bilder och skriva ut dem direkt via din smartphone.

2. Snygga till

Använd Canon Mini Print-appen med Canon Zoemini 2 och Canon Zoemini S2 för att ge dina bilder lite mer attityd. Oavsett om det är bilder som tagits på Canon Zoemini S2, selfies från sociala medier eller hundbilder från kamerarullen på din smartphone kan du förgylla bilderna genom att justera ljusstyrka, kontrast och mättnad i appen.

Du kan även prova olika ramar och filter för en stiliserad utskrift eller lägga till roliga AR-symboler eller -text i en anpassad bild som får dig att le. Skapa ett roligt och kreativt projekt genom att sätta ihop ett kollage eller stämningsplank med dig och dina bästisar eller lägg till några av dina favoritögonblick i en ljusslinga.

Ett par händer håller i ett runt klistermärke med ett foto ovanför en resedagbok med anteckningar och bilder.

De 2 x 3-tum stora och runda ZINK-klistermärkena är perfekta för scrapbooking.

3. Spara

Upplev och återupplev sedan dina bästa stunder med direktutskrifter med 2 x 3-tums stora och runda ZINK-utskriftspapper med självhäftande baksida. De här klistermärkena utan bläck är vattentåliga, hållbara, kladdfria och av hög kvalitet, perfekta för trådlös utskrift av dina favoritbilder från smartphonen och sociala medier via Canon Mini Print-appen och Canon Zoemini 2. De passar även utmärkt för direktutskrifter med Canon Zoemini S2.

Dekorera ditt mobilskal, kontorsmaterial eller andra ägodelar när som helst, så att du aldrig lämnar dina minnen bakom dig. Ta tokiga bilder av husdjur och dra av baksidan så att du kan fästa dem på din bästis katt- eller hundbur, skriv ut selfies och gruppbilder från din smartphone att sätta upp på väggarna i ditt rum, ge din spegel lite glamour eller ge dina ägodelar lite personlighet

Gör direktskrivaren Canon Zoemini 2 till din favoritresekompis. Ta bilder av dina favoritplatser och sevärdheter, och klistra fast dem tillsammans med andra minnessaker för en färgstark resedagbok. Skriv även ned minnen och anteckningar så att du får en liten tidskapsel att titta tillbaka på och dela med dina vänner.

Ska du ordna ett födelsedagskalas? Prova att sätta upp en tavla för minnessaker och få alla att fota och skriva ut. Ställ i ordning en fotoautomat och en utskriftsstation med antingen din smartphone och Canon Zoemini 2 eller allt-i-ett Canon Zoemini S2. Varje utskriven minnessak kan klistras fast så att alla kan se dem och sedan kan födelsedagsbarnet ta hem dem i slutet av dagen.

4. Dela

Har du något att säga? Prova att fotografera och omedelbart skriva ut en bild till ett personligt meddelande för att säga tack eller dela kärleken. Ta bara ett porträtt med Canon Zoemini S2 eller telefonen och öppna sedan bilden i Canon Mini Print-appen. Skriv ditt meddelande med en omtänksam anteckning, symbol eller skiss längst ned, skriv ut bilden och dela den med den du vill göra glad.

Alla andra kan också vara med. Be dina vänner att skicka bilder från sina telefoner, öppna sedan Canon Mini Print-appen och börja skriva ut alla personliga klistermärken från din Canon Zoemini 2

Ett urval av kläder och accessoarer ligger på en säng tillsammans med Canons direktkameror och -skrivare och ett urval av små fotografier.

Använd Canon Zoemini S2 när du packar ner förra säsongens kläder för att skapa roliga etiketter som visar vad som finns i varje låda.

5. Märk

De vattentåliga och kladdfria ZINK-utskriftspappren som används i Canon Zoemini 2 och Canon Zoemini S2 är utmärkta för att organisera hemmet med etiketter. Ordna bokhyllor och vinylsamlingar i alfabetisk ordning eller organisera köksskåpen genom att lägga allt i märkta burkar. Du kan även sortera skor och förvara smycken eller kläder som inte är i säsong. För att hjälpa dig att komma ihåg vad som finns i varje låda tar du bara en bild av innehållet och klistrar fast på utsidan. Klart.

Omvandla vanliga etiketter till unika namnskyltar till julklappar eller födelsedagspresenter. Samla ihop de bästa bilderna på dina vänner och klistra fast dem på presenter för att få en snygg och minnesvärd etikett. För speciella tillfällen kan du använda knasiga bilder och selfies som är värda att dela för att dekorera och göra egna kort, eller klistra på några anpassade bilder och gör personliga inbjudningar.

Du kan till och med ta ordningen på dina skolgrejer till en ny nivå med Canon Zoemini 2. Använd klistermärken för att märka läroböcker för skolan eller universitetet eller för att organisera dina anteckningar så att du kan läsa på före ett stort prov.

En Canon Zoemini 2 står på en klippbok täckt med små fotografier och skriver ut två runda klistermärken med selfies.

Dokumentera dina favoritstilar med en snabb selfie, så att du alltid kommer ihåg hur bra den där frisyren passade med de kläderna.

6. Hitta stilen

Förbättra din stil med en personlig lookbook. Ta en selfie när du känner dig fin och klistra fast på garderoben, så att du alltid vet vad du kan ha på dig. Du kan till och med planera dina semester- och festivaloutfits på det här sättet, så att du i god tid vet vad du ska packa.

Experimentera med håret genom att prova en elegant frisyr, stora lockar i vintagestil eller en komplicerad fläta och ta en bild av resultatet, perfekt för framtida stylingtips. Du kan även byta och dela dina bilder med vänner för en andra åsikt!

Ser du något du gillar? Ta en bild av de där fina skorna och skapa en egen önskelista som du och dina vänner kan titta på när det är dags att unna sig något eller som du kan dela med dina nära och kära inför din födelsedag.

Skrivet av Claire Price och Peter Wolinski

  1. Friskrivning: Kräver att den mobila enheten är ansluten till Canon Zoemini 2 eller Canon Zoemini S2 via Bluetooth® och Canon Mini Print-appen som är tillgänglig kostnadsfritt på App Store och Google Play. Kompatibel med mobila enheter med iOS 9.0 eller senare och Android-enheter med Android 4.4 eller senare.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar