Hero

Programvara till PIXMA-skrivare

Canon erbjuder sina kunder en rad tillvalsprogram för bättre PIXMA-utskrifter. På den här sidan finns information om varje programkomponent och länkar för hämtning av programvaran.
Tänk på att användningen av all programvara som anges nedan är valfri och kan installeras och sedan, vid behov, avinstalleras utan att PIXMA-skrivarens grundläggande utskriftsfunktioner påverkas.

Aktuell programvara

Använd länkarna nedan för att komma åt det aktuella utbudet med tillgängliga Canon-program.

MP Navigator EX

Med det här programmet kan du scanna, spara och skriva ut foton och dokument. Du kan också redigera bilder och bifoga bilder till e-post.

Med MP Navigator EX kan du scanna flera dokument samtidigt och scanna bilder som är större än originalglaset. Du kan också spara scannade bilder, bifoga dem till e-post och redigera/skriva ut dem.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

MP Navigator EX
My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden är ett praktiskt program som ger dig möjlighet att enkelt organisera och skriva ut dina foton. Installationen av My Image Garden är valfri, men för att du ska få ut mesta möjliga av din PIXMA-skrivare rekommenderar vi att du installerar det.

Dina foton organiseras automatiskt i en kalender baserat på det datum då bilden togs. Alternativt, om du konfigurerar ansiktsigenkänning, identifierar My Image Garden automatiskt alla foton på datorn och organiserar dem efter personerna på bilderna. Med My Image Garden kan du enkelt skapa och skriva ut kollage, kort och kalendrar med de mallar som ingår. Du kan även skriva ut direkt på utskrivningsbara skivor med Direct Disc Print-funktionen.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Quick Menu

Quick Menu är programvara som ingår i den ursprungliga installationen av programvaran för skrivaren, med vilken du enkelt kan starta de program och handböcker som följde med skrivaren och få åtkomst till produktinformation online. Installationen av Quick Menu är valfri, men det rekommenderas att du ska få ut mesta möjliga av din skrivare.

Dessutom kan du med My Image Garden visa bildspel av dina bilder med hjälp av Image Display på skrivbordet.

Observera: Quick Menu har nu ersatt Solution Menu EX.

Du kan också hämta en praktisk användarhandbok till Quick Menu.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Quick Menu
Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX är ett tilläggsprogram till Windows Internet Explorer som enkelt låter dig välja delar av en webbsida och "klippa ihop" dem till ett enda dokument att skriva ut. Det innefattar en förhandsgranskningsfunktion, en klippfunktion och en layoutredigeringsfunktion.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

My Printer

My Printer är ett verktyg som gör att du kommer åt och enkelt kan ändra inställningarna på skrivaren, t.ex. papperskälla. Installationen av My Printer är valfri, men det rekommenderas att du ska få ut mesta möjliga av din skrivare.

My Printer kan utföra en felsökning om problem uppstår vid installationen av drivrutinen och eventuella problem som hittas repareras.

Du kan också få tillgång till felsökningsinformation som kan hjälpa dig att lösa problem som till exempel att bläck smetas ut.

My Printer ingår när programvaran till skrivaren installeras första gången.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

MyPrinter
Canon IJ Network Tool

Easy-PhotoPrint Editor

Easy-PhotoPrint Editor är programvara för utskrift av bilder som finns lagrade på datorn eller i molnet.

Med det här programmet kan du redigera och skriva ut olika uppgifter, till exempel kort eller kalendrar.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

IJ Scan Utility

Det här är ett program som gör att du enkelt kan scanna foton och dokument via enkel scanning med ett klick som sparar tid.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool
Print Studio Pro

Print Studio Pro

Print Studio Pro är ett tilläggsprogram specifikt designat för PIXMA-proffsskrivare så att du kan justera specifika inställningarna för att enkelt uppnå fotoutskrifter av expertkvalitet.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

PosterArtist Lite

Detta program är en version av PosterArtist med begränsade funktioner och följande funktioner är inte tillgängliga i PosterArtist Lite:

• Auto Design
  • Guide, stödlinjer och linjal
  • Skapa QR-koder
  • Variabel utskrift
  • Delvis funktionalitet av bildretuschering
  • Säkerhetsinställningar för konstverk (inställningar för användarrestriktioner och redigeringsbegränsningar)
  • Korrigering av omgivande ljus
  • Designkontroll
  • Designassistent
  • Snabbt byte
  • Spara och uppdatera ögonblicksbilder
PosterArtist Lite innehåller dessutom färre konstnärliga aspekter än PosterArtist.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool
Canon IJ Network Tool

PosterArtist

PosterArtist levereras med 200 färdiga mallar, över 1 000 royaltyfria bilder och clipartbilder, över 150 bakgrunder, över 150 ramar, en mängd textgrafikobjekt och mycket mer, som hjälper dig skapa proffsiga affischer snabbt och enkelt.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool

Med den här programvaran kan du installera, visa eller konfigurera nätverksinställningarna för skrivaren som är ansluten via ett nätverk.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro är ett tilläggsprogram för Adobe Photoshop och Digital Photo Professional. Med Easy-PhotoPrint Pro kan du enkelt skriva ut foton i olika stilar, inklusive helsidor utan kant, indexark, svartvita bilder, och du kan skriva ut i Adobe RGB-läget.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Creative Park

Creative Park är en onlinetjänst som är öppen för alla och som du kan använda för att skapa egna, personliga gratulationskort, kalendrar och många andra foto- och pappersföremål.

Visa Creative Park nu

Tillbaka till början

Creative Park

Arkiverad programvara

Använd länkarna nedan för att komma åt beskrivningar om gammal programvara som Canon nu har ersatt.

Easy PhotoPrint EX

Observera: Easy-PhotoPrint EX har ersatts av My Image Garden. Alla funktioner från Easy-PhotoPrint EX finns i My Image Garden.

Med programvaran Canon Easy-PhotoPrint EX kan du skriva ut fantastiska foton på ett sätt som är enkelt, snabbt och roligt.

Easy-PhotoPrint EX ger PIXMA-ägare massor av kreativa alternativ, inklusive möjligheten att skapa foton utan kanter, album, kalendrar och till och med självhäftande fotoetiketter.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Easy PhotoPrint EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Observera att CD-LabelPrint har ersatts av My Image Garden.

Med CD-LabelPrint kan du enkelt skapa anpassade etiketter för cd- eller dvd-skivor med dina egna bilder och text.

Du kan hämta den senaste versionen av My Image Garden genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

Solution Menu EX

Observera: Solution Menu EX nu har ersatts av Quick Menu. Alla funktioner i Solution Menu EX finns nu i Quick Menu.

Med Solution Menu EX har du enkel åtkomst till användarhandböckerna till din PIXMA-produkt och även programvara för att skriva ut dina foton.

KONTROLLERA OM DET FINNS HÄMTNINGSBARA FILER

Tillbaka till början

Solution Menu EX