CANON XF605

Hög känslighet och dynamiskt omfång

XF605 är ett mångsidigt verktyg för snabb produktion av HDR-bilder, med funktioner för intern inspelning av formaten Hybrid Log-Gamma (HLG) och perceptionskvantisering (PQ). För produktioner som behöver utökad graderingsflexibilitet ger Canon Log 3 ett enastående dynamiskt omfång och gör det enklare att få en sammanhängande känsla i en konfiguration med flera kameror.

XF605 är den första videokameran i XF-serien som är utrustad med högkänslighetsläge, vilket innebär att sensorns kapacitet vid svagt ljus har förbättrats avsevärt och har en känslighet motsvarande F12 vid 2 000 lux. En ny förstärkningsfunktion har även lagts till, vilket gör att standardförstärkningen på -6 dB till 21 dB omedelbart ökas till 36 dB med en knapp som kan tilldelas av användaren. XF605 är även utrustad med ett infrarött läge för fotografering i nästan mörker.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.