CANON XF605

Flexibel inspelning

Broadcastfrämjande inspelningsformat

XF605 har stöd för 4K UHD 59,94 p/50,00 p 4:2:2 10-bitars inspelning med Canons tillförlitliga MXF-baserade XF-AVC-format samt mångsidiga MP4-format.

Förbättrade inspelningslägen

Förverkliga den fullständiga kreativa potentialen hos XF605 via en rad olika inspelningslägen. I läget för slow och fast motion kan videoklipp spelas in med bildhastigheter på upp till 120 P i FHD, för actionsekvenser och enastående slowmotion. Missa aldrig ett ögonblick med förinspelningsläget, utforska rörelsestoppsanimering med bildruteinspelning och skapa enkelt timelapse-videor i kameran med intervallinspelning.

XF605

XF605 introducerar utökade alternativ för egna bildfiler med tre BT.709-varianter (normal, bred, standard) samt det nya EOS Standard och EOS Neutral för större flexibilitet för dina produktioner.

Användarna kan även överföra sina egna 3D LUT-filer till kameran genom att skapa Look Files för intern inspelning och arbeta enligt de befintliga inställningarna för egen bild.

Flexibel inspelning på dubbla SD-kort

Dubbla UHS-II SD-kortplatser möjliggör en mängd olika inspelningsalternativ, till exempel samtidig inspelning i olika filformat, upplösningar och färgsampling. XF605 introducerar även ett nytt alternativ för samtidig ljudinspelning, vilket gör att ljudfiler för transkriberingsanvändning kan sparas på ett kort medan huvudvideon spelas in på det andra.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.