CANON XF605

Professionella anslutningsmöjligheter

Flexibla anslutningsmöjligheter

Trots det kompakta formatet erbjuder XF605 ett omfattande utbud av professionella terminaler, bland annat 12G-SDI för att skicka en okomprimerad 4K-signalutgång över ett enda gränssnitt, HDMI-utgång, USB typ C, två XLR-ingångar med mera.

XF605

Multifunktionellt tillbehörsfäste

XF605 har ett multifunktionellt tillbehörsfäste med elektroniska kontakter. Kompatibla tillbehör kan användas för att utöka kamerans befintliga funktioner, vilket ger maximal mångsidighet på fältet.

XF605

Omfattande ljudflexibilitet

Två XLR-ingångar på handgreppet på XF605 ger direktanslutning av professionella mikrofoner. Oberoende ljudkontroller ger exakt övervakning av ljudnivåerna, så att du kan spela in det bästa ljudet för dina produktioner. Ljudinspelning med fyra kanaler är även tillgängligt vid kombination med XLR-enheter, 3,5 mm eller interna stereomikrofoningångar.

XF605

Mångsidig samtidig utmatning

Med alternativ för samtidig utmatning via elektronisk sökare, LCD-skärm, SDI och HDMI är XF605 enkel att anpassa för flerbildsvisning och extern inspelning med en mängd olika enheter. Både den elektroniska sökaren och LCD-skärmen har stöd för View Assist-verktyg, vilket gör att användaren kan finjustera exponeringen för HDR-innehåll.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.