UTSKRIFTSTIPS

Visa upp, ge bort, titta på: Låt kreativiteten flöda med Canon Photo Cube

Säg hej till Photo Cube – det perfekta sättet att anpassa, förvara, visa upp och ge bort dina favoritbilder.
En Canon Photo Cube placerad på en skänk bredvid fotoramar, en vas och andra fotoutskrifter.

Oavsett om det handlar om att dokumentera våra barns milstolpar, fånga den perfekta solnedgången från semestern eller föreviga en viktig vänskap, tar många av oss ständigt bilder och skapar minnen. Men ofta sparas våra favoritbilder antingen på en kamera, ett minneskort, i molnet eller skrivs ut och försvinner i kaoset hemma.

Genom att skapa fysiska exemplar av dina bilder blir de en del av din miljö, vilket ger dem den uppmärksamhet de förtjänar och låter dig titta igenom speciella minnen med vänner eller visa upp dem där de syns så att de får dig att le varje gång du går förbi. Canon Photo Cube är särskilt utformad för att skydda dina bilder och göra det lätt att komma åt dem. Den erbjuder inte bara den perfekta förvaringslösningen, utan även många potentiella sätt att vara kreativ och visa upp dina värdefulla ögonblick.

Vad är Canon Photo Cube?

Canon Photo Cube är ett roligt sätt att förvara fyrkantiga bilder som tilltalar flera generationer – oavsett om de påminner dig om utskrifter i retrostil från ungdomens dagar eller modernare bilder för sociala medier – och bidrar till att skapa ett smidigt fotoalbum som hela familjen kan ta del av.

Photo Cube kan placeras var som helst i hemmet, utgöra en del av inredningen eller bli en personlig fotopresent till någon du tycker om. Med ett antal olika paket och alternativ finns det något som passar en mängd olika behov.

Värdepaketet

Ett Canon Photo Cube-värdepaket står bredvid en förpackning med papper och bläckkassetter.

Canon Photo Cube är 14 x 13,9 x 13,5 cm stor och är utformad för att rymma fyrkantiga bilder i formatet 12,7 x 12,7 cm. Det är den perfekta storleken för att visa upp bilder på ett kreativt sätt hemma, oavsett om den står på ett nattduksbord, en bokhylla eller en spiselkrans, och tillräckligt lätt för att enkelt ta upp och titta på.

Canon Photo Cube-värdepaketet innehåller en fin röd förvaringslåda som gör det enkelt att organisera och komma åt dina bilder, perfekt för den som vill ha inspiration att skriva ut sina favoritbilder och förvara dem på ett roligt sätt. Paketet kan även användas som en presentförpackning för att dela med sig av fantastiska minnen med familj och vänner.

Du kan köpa Photo Cube-värdepaketet med Canons svarta bläckkassetter och färgbläckkassetter, beroende på din PIXMA TS-skrivarmodell (PG-560/CL-561 PIXMA FINE- eller PG-540/CL-541 PIXMA FINE-kassetter), samt 40 ark fyrkantigt, glättat fotopapper, så att du kan börja skriva ut och spara dina bilder så fort du öppnar lådan.

Det kreativa paketet och ramen

Ett kreativt Canon Photo Cube-paket, med sidorna dekorerade med familjebilder, står bredvid ett urval av fyrkantiga fotoutskrifter.

Att skapa en personlig present är ett utmärkt sätt att visa någon att du bryr dig om den personen, och Canon Photo Cube erbjuder oändliga möjligheter att få nära och kära att le. Det kan vara den perfekta presenten på en bröllopsdag, dekorerad med bilder av familjestunder, och fylld med fler av era favoritminnen tillsammans.

Med det kreativa Canon Photo Cube-paketet kan du göra lådan ännu mer personlig genom att dekorera den med dina fyrkantiga favoritbilder på alla sex sidor. Det öppnar upp för flera möjligheter för att visa upp dina bilder i hemmet eller skapa en presentförpackning som är ännu mer unik.

Precis som i värdepaketet kan du välja att få svarta bläckkassetter och färgbläckkassetter och 40 ark glättat fotopapper. Du kan även lägga till en Photo Cube-ram – ett magnetiskt akrylfotoblock som är en modern variant av den traditionella fotoramen. Den kan stå upp själv, så du kan placera den var som helst och välja olika bilder på varje sida. Det är enkelt att sätta in en ny bild när du känner för att variera – välj bara en annan bild från din Photo Cube och sätt tillbaka den gamla i lådan för säker förvaring.

Så använder du Canon Photo Cube

En bärbar dator är öppen på ett skrivbord, med Canon Easy-PhotoPrint-programvaran på skärmen, Canon-papper till vänster och en Canon-skrivare till höger.

Innan du skriver ut dina bilder kan du vara så kreativ som du vill med Canons appar för att lägga till text, ramar, mönster eller andra detaljer. Canon Easy-PhotoPrint Editor är en bra utgångspunkt, och den är kompatibel med PIXMA- och MAXIFY-skrivare.

Utskrivna bilder ligger bredvid en Canon-skrivare medan en hand håller en telefon med en bild på skärmen.

En idé för att få ut mesta möjliga av din Canon Photo Cube är att använda den som ett roligt alternativ till ett traditionellt semesteralbum. Du kan använda dina favoritbilder för att dekorera utsidan av lådan och förvara alla dina andra minnen inuti för att bläddra igenom dem eller dela dem med familj och vänner.

1. Välj de bilder du vill skriva ut på din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Du kan välja att använda din Canon Photo Cube till att förvara och visa semesterbilder, använda den som ett familjealbum i ständig utveckling eller som en födelsedagspresent. Fundera på vilka bilder som bäst passar dina behov.

2. Om du vill vara mer kreativ eller göra det mer personligt kan du använda en av Canons utskriftsappar för att lägga till de sista detaljerna i dina designer, till exempel Canon Easy-PhotoPrint Editor för att lägga till text, ramar eller symboler.

3. Ditt Photo Cube-paket levereras komplett med fyrkantigt glättat fotopapper, så lägg i det i din kompatibla Canon-skrivare, till exempel Canon PIXMA TS5150-serien, och skriv ut de slutliga bilderna.

4. Om du har det kreativa paketet väljer du sex av dina favoritbilder, eller de du tror ger bäst effekt, och fäster dem på utsidan av din Photo Cube.

5. Placera resten av bilderna i din Photo Cube för säker förvaring.

6. Om du har det kreativa paketet med Photo Cube-ramen väljer du en bild och sätter in den i ramen. Kom ihåg att du kan sätta två bilder med baksidorna mot varandra för att visa upp olika bilder på varje sida.

7. Nu är du redo att visa upp din Photo Cube och ram hemma eller ge bort dem till någon du tycker om.

Låt kreativiteten flöda med unika visningsidéer

En Canon Photo Cube med bilder från ett barnkalas på sidorna står på en yta bredvid andra bilder och prydnader.

Det kan vara svårt att bestämma vilka värdefulla ögonblick från dina barns tidiga år som du vill rama in, men med Canon Photo Cube kan du visa upp flera samtidigt, och även skapa en plats för att förvara fler. Barnen kommer att uppskatta att ha en egen låda full av minnen som de kan ta ut och titta på när de vill.

En Canon Photo Cube med semester- och resebilder upptill och på sidorna står på en yta bredvid ett urval av andra bilder.

En Photo Cube dekorerad med och fylld av semesterbilder är ett fantastiskt sätt att komma ihåg en speciell resa. Det är en underbar present till en partner.

Det finns oändliga kreativa sätt att använda Canon Photo Cube som ett spännande pysselprojekt, antingen på egen hand eller som familj. Ett barn kan dekorera den som en del av skolläxorna och visa upp sina kreativa färdigheter. Den kan vara en del av en avslappningsövning där du lägger till mantran till bilder med Canons appar och tar ut dem ur lådan för att få daglig inspiration.

Du kan använda den för att visa upp och förvara bilder av minnesvärda ögonblick – fester, bröllop, resor och mycket mer – för att återuppleva dessa stunder och dela dem med människorna omkring dig. Din Photo Cube kan placeras synligt på en hylla eller en spiselkrans, eller så kan du ställa den på ett soffbord där gäster och familjemedlemmar lätt kan se den. Det är ett bra sätt att inleda samtal och minnas tillbaka.

Skapa en anpassad present

Två Canon Photo Cubes står på en röd yta, omgivna av andra fotoutskrifter.

Canon Photo Cube-ramen är ett användbart tillval i det kreativa paketet, vilket ger ännu fler möjligheter att visa upp dina bilder med stolthet. I en tid där de flesta bilder bara finns som sparade filer eller på sociala medier får dina minnen en plats i hemmet med Photo Cube. Dessutom kan du förvara fler bilder i själva lådan och enkelt byta ut bilderna när du vill variera.

Canon Photo Cube är en utmärkt personlig fotopresent för ett speciellt tillfälle och låter nära och kära veta hur mycket du bryr dig om dem.

Canon Creative Park har ett antal mallar som finns tillgängliga för inspiration, bland annat alternativ för att skapa minnessaker från bröllop eller ett nyfött barn. En närstående kanske flyttar långt bort och du vill dela med dig av dina favoritminnen, eller din tonåring kanske är på väg till universitetet och en Photo Cube med bilder hemifrån kan få hen att känna sig närmare familjen.

Den kan även vara en genomtänkt detalj till en bröllopsdag eller den perfekta presenten fylld med gulliga djurporträtt till kattälskaren. Dessutom har en Photo Cube-present den perfekta formen för inslagning, så du slipper kämpa med svåra vinklar och udda placerad tejp!

Välj det alternativ som passar dig och din skrivare bäst

En Canon Photo Cube står på ett skrivbord. Bredvid den står en Canon-skrivare, växter, fotoramar och andra prydnader.

Det finns flera olika paket tillgängliga, bland annat alternativ med både papper och bläck, så att du kan börja skriva ut dina bilder så fort du öppnar lådan. Välj bara dina favoriter på din smartphone och skriv ut via appen Canon PRINT eller skicka dem till din Canon-skrivare från datorn.

Canon Photo Cube är utformad för att visa fyrkantiga bilder och fungerar med alla Canon-skrivare som är kompatibla med Canons fyrkantiga fotopapper. Om du köper ett paket, antingen ett värdepaket eller ett kreativt paket, som innehåller bläckkassetter, är det viktigt att kontrollera att det passar din skrivare.

Canon Photo Cube-värdepaket och kreativa paket med PG-560/CL-561 PIXMA FINE-kassetter och PP-201 Glossy II Photo Paper Plus fyrkantigt papper är kompatibla med flera olika Canon-skrivare, bland annat Canon PIXMA TS7450a-serien och PIXMA TS5350a-serien.

Canon Photo Cube-värdepaket och kreativa paket med PG-540/CL-541 PIXMA FINE-kassetter och PP-201 Glossy II Photo Paper Plus fyrkantigt papper är kompatibla med skrivarna i Canon PIXMA TS5150-serien.

Det kreativa Canon Photo Cube-paketet som levereras med PP-201 Glossy II Photo Paper Plus fyrkantigt papper och Photo Cube-ramen utan bläckkassetter är kompatibelt med alla modeller som nämns ovan samt med skrivarna PIXMA G550, PIXMA G650, PIXMA G7050, PIXMA TS705a, PIXMA TS3150-serien, Canon PIXMA TS3350-serien, PIXMA TS3450-serien, PIXMA TS5350-serien, PIXMA TS6350-serien, PIXMA TS6350a-serien, PIXMA TS8350-serien, PIXMA TS8350a-serien och PIXMA TS9550-serien, samt MAXIFY GX3050, GX4050, GX5050, GX6050 och GX7050.

Med ett urval av paket som passar olika kreativa ambitioner och budgetar erbjuder Canon Photo Cube oändliga alternativ för att förvara och visa upp dina favoritbilder. Du kan använda den på många sätt för att behålla kontakten med familj och vänner, lägga till en rolig detalj i din heminredning eller glädja någon du tycker om.Skrivet av Kat Halstead

Relaterade produkter

 • Bläckstråleskrivare

  Plus Glossy II PP-201

  Canons Photo Paper Plus Glossy II är det perfekta fotopapperet för utskrift i överlägsen kvalitet med glättad yta. Det ger en perfekt finish för digitala foton och alla dina omtryck.
 • Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS5150-serien

  Liten, prisvärd och ansluten allt-i-ett-skrivare för enkel utskrift och scanning för hela familjen.
 • Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS5350a-serien

  Visa upp dina designfärdigheter med PIXMA TS5350a-seriens mångsidiga materialhantering, coola kreativa appar och smidiga smartphone-anslutningar
 • Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS7450a Series

  En elegant allt-i-ett-skrivare för den teknikintresserade, med en mängd kreativa utskriftsbehandlingar och en automatisk dokumentmatare som gör det enklare att kopiera och scanna flera olika ark.
 • Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS3350-serien

  Multifunktionalitet med bästa anslutning, utskrift utan kanter och XL-patroner som tillval – allt till ett överkomligt pris.
 • PIXMA 650

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA G650

  PIXMA G650 är den första multifunktionsskrivaren i PIXMA G-serien med sex påfyllningsbara färgbaserade bläckbehållare och kombinerar oöverträffade utskrifter av fotokvalitet med möjligheten att producera stora volymer till mycket låga kostnader.
 • Relaterade artiklar

 • UTSKRIFTER

  Bästa Canon-skrivare för foton

  Oavsett om du vill visa dina foton i en ram, i en klippbok eller på en etikett kan du hitta den skrivare som passar dina kreativa behov.

 • UTRUSTNINGEN

  Möt Canons ML-A lampa och högtalare

  Kombinera stil och funktion med den här allt-i-ett-lampan och Bluetooth-högtalaren, som kan vara både produktiv och avslappnande.

 • UTSKRIFT OCH PYSSEL

  De bästa tipsen för genomtänkta papperspysselpresenter

  Upptäck hur du kan göra meningsfulla presenter med Canon Creative Park och din PIXMA-skrivare.

 • FAMILJEFOTOGRAFERING

  Elva tips för familjefotografering

  Upptäck tips och råd för att ta enastående familjeporträtt med Canon-ambassadören Helen Bartlett.