BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Minnen som varar: skapa miniutskrifter värdiga ditt bröllopsalbum

Upptäck varför Canon Zoemini S2- och Canon Zoemini-skrivaren är de perfekta tillbehören på bröllopsdagen – både för dig och dina gäster.
En kvinnas händer som sätter in miniutskrifter från ett bröllop i en klippbok, med en vit Canon Zoemini S2 bredvid sig.

Det är de små ögonblicken av glädje på ett bröllop som blir de mest minnesvärda bilderna. Skratten, tårarna och de klirrande glasen när olika generationer firar tillsammans – ofta med de yngsta gästerna som springer runt med tårta i hela ansiktet. Ibland kan de här mindre glimtarna av den stora dagen missas av professionella fotografer som är upptagna med att göra allt för att skapa perfekta bilder. Men tänk om dina bröllopsgäster kunde fånga de ouppmärksammade ögonblicken?

Med 2-i-1-fotoskrivarkameran Canon Zoemini S2 i fickformat är det enkelt att ta snabba bröllopsbilder och selfies. Här delar vi med oss av några kreativa idéer om hur du och dina gäster kan använda den och Canon Zoemini-direktskrivaren för att hitta och dela dessa värdefulla ögonblick.

Den perfekta isbrytaren

En man och en kvinna som tar en selfie med en rosa Canon Zoemini S2. Kameran är i fokus, men paret är oskarpt.

Med en inbyggd spegel och ringljus är Canon Zoemini S2 perfekt för selfies – särskilt bröllopsselfies, när gästerna oftast har gjort sig fina och är på festhumör.

Oavsett om det är på en tropisk strand, i ett pittoreskt hem eller i festlokalen ovanför den lokala baren eller restaurangen, så träffar man vanligtvis nya människor på bröllop. Även om du kanske planerar några lekar efter ceremonin för att uppmuntra gästerna till att lära känna varandra, kan ett naturligt och billigt sätt för gästerna att bryta isen vara att ta bilder tillsammans.

En direktkamera på ett särskilt bord tillsammans med till exempel ett champagnetorn, roliga rekvisita eller en bröllopsgästbok kan skapa de perfekta fotomöjligheterna och samtalsämnena.

Perfekta platser att lägga en miniskrivare på

En svart Canon Zoemini S ovanpå en gästbok på ett bröllop.

Canon Zoemini S2 är det perfekta bröllopstillbehöret. Gästerna kan arrangera sina egna spontana fotograferingar och se resultaten direkt med snygga miniutskrifter. För att göra dem ännu mer speciella kan gästerna till och med skriva under sina utskrifter eller lämna ett kort meddelande på kanten.

Två Canon Zoemini-skrivare på en bordsskiva med tårta och några drycker.

Canon Zoemini-skrivaren väger bara 160 g och är tunn och lätt, vilket gör den till ett diskret tillskott på borden med bröllopstårta, lekstationer och mycket mer. Den är dessutom otroligt enkel att använda.

Du kan uppmuntra dina gäster att ta och skriva ut bilder genom att lägga Canon Zoemini S2-fotoskrivaren och -kameran bredvid tårtan eller minnesboken. Om en gäst redan har den perfekta bilden sparad på en smartphone från tidigare på dagen kan Canon Zoemini-skrivaren anslutas via Bluetooth och sköta utskriften åt dig med hjälp av Canon Mini Print-appen. Gästerna kan sedan fästa sin valda bild bredvid ett handskrivet meddelande som minne och på så vis lägga till ytterligare ett element i gästboken.

När du kombinerar Canon ZINK 1,3-tums förklippta runda klistermärken med Canon Zoemini kan du skapa självhäftande direktutskrifter från telefonen med Canon Mini Print-appen. Vänner och familj behöver bara fotografera, skriva ut, dra av och fästa sina bröllopsbilder i en gästbok eller ett album.

Gör-det-själv-fotoautomat

En kvinna som tar en selfie med en blå Canon Zoemini S2.

Om du vill skapa en provisorisk fotoautomat utan kostnad kan du använda Live View-funktionen i Canon Mini Print-appen tillsammans med Canon Zoemini S2 för att ställa in en timer, vilket ger dig tid att komponera den perfekta bilden.

Två unga kvinnor tittar på en samling färgglada miniutskrifter av sig själva, där text och symboler har lagts till.

I Canon Mini Print-appen finns alternativ för bland annat symboler, text, ramar och till och med AR-effekter.

Fotoautomater är ett roligt och informellt sätt att uppmuntra dina vuxna bröllopsgäster till att släppa loss, ge plats åt sin fåniga sida och ta fram sitt inre barn. De är även perfekta för barn, särskilt när det finns en kostymlåda full av roliga uppblåsbara leksaker, pappersformer, galna peruker, enorma solglasögon och skojiga hattar.

Möjligheterna är enorma när det gäller att skapa fotoautomater – från att ta bilder mot en blommig bakgrund till att skapa en enorm utskuren fotoram som gästerna kan posera bakom. Canon Zoemini S2 kan användas tillsammans med Canon Mini Print-appen för att ta gruppbilder med en praktisk självutlösare och fjärrslutare, vilket gör att dina gäster kan skapa och skriva ut minnessaker som får dig att skratta i flera år framöver.

Samla ihop utskrifterna efter bröllopsdagen och skapa ett inramat kollage som fångar feststämningen. Det blir utan tvekan en detalj som livar upp ditt hem och en rolig kontrast till de mer traditionella bröllopsbilderna.

Missa aldrig ett ögonblick

Ett urval av Canon Zoemini S2-skrivare i blågrönt, vitt och roséguld.

Canon Zoemini S2 kan skriva ut ungefär 25 bilder per laddning och det finns även en Micro SD-kortplats, så det är enkelt att lagra ögonblicksbilder som kan skrivas ut senare.

Det är under bröllopsmottagningen som mycket av magin händer på bröllop. När firandet är inne på småtimmarna blir gästerna mer avslappnade och de personer du minst förväntar dig kan visa upp dansrörelser som de har sparat enbart för tillställningar som den här. Ofta har den officiella fotografen och filmaren åkt hem vid det här läget, så det är bara dina vänner och din familj som kan fånga de här spontana ögonblicken på bild.

Varför inte ställa i ordning en selfiestation nära dansgolvet där de kan ta, skriva ut och dela sina favoritbilder direkt? Canon Zoemini S2-fotoskrivaren är perfekt för det och finns i färgerna blågrön, vit och roséguld för att passa ditt tema.

Om gästerna fortfarande har kvar energi efter att ha dansat hela natten kan de till och med anpassa sina utskrifter med effekter och ramar via Canon Mini Print-appen. Om du får slut på papper sparar kameran bilder på Micro SD-kortet så att du kan skriva ut dem senare.

Perfekt för alla tillfällen

Canon Zoemini-utskrifter upphängda på en ljusslinga framför ett fönster.

Canon ZINK TM-fotopapper är kladdfritt och vattenbeständigt, vilket gör det till det perfekta alternativet med hög kvalitet till din Canon Zoemini-skrivare.

En Canon Zoemini S med ett urval av utskrifter och en bricka bredvid ett fotoalbum med texten ”Team Bride” på framsidan.

Från bröllop och födelsedagar till spontana dagar med dina vänner – Canon Zoemini S2 och Canon Zoemini passar perfekt för alla tillfällen.

Det finns obegränsade perspektiv när det kommer till spontana bröllopsbilder. Genom att skapa en egen bröllopshashtagg kan du bläddra bland alla dina gästers bilder från din speciella dag efteråt och skriva ut bilderna du älskar. Om du känner dig konstnärlig kan du välja dina favoritbilder på din smartphone och använda det 5 x 8 cm stora Canon ZINKTM-fotopapperet med Canon Zoemini-skrivaren för att skriva ut ett urval och till och med göra tackkort av dem. Utskrifterna är helt kladdfria, vattenbeständiga och hållbara, så du kan fästa dina favoriter på speglar, telefonskal eller bärbara datorer, eller i ett pappersalbum och en dagbok.

Canon Zoemini och Canon Zoemini S2 är däremot inte bara till för bröllop – de är perfekta för alla livshändelser som födelsedagar, examen, religiösa ceremonier och närhelst du får tillfälle att fånga ett ögonblick och skriva ut det för att sätta upp eller dela med andra. Du kan till och med skriva ut flera kopior av samma bild för att dela en gruppselfie med alla i den.

Bli kreativ med Canon Mini Print-appen

En kvinna som använder Canon Mini Print-appen på sin smartphone. På bordsskivan framför henne finns Canon Zoemini S2 och en klippbok med miniutskrifter från ett bröllop.

Bröllopsgäster kan styla sina bilder på sin smartphone med filtren i Canon Mini Print-appen.

Två runda fotoklistermärken med selfies på dem.

Du kan till och med skapa roliga runda klistermärken att dela med vänner med Canon ZINK förklippta runda klistermärken.

Kreativa bröllopsgäster kanske vill göra det lilla extra när det gäller att skapa direktbilder. Canon Mini Print-appen ger åtkomst till många funktioner för att använda roliga teckensnitt, häftiga ramar och till och med AR-effekter (förstärkt verklighet).

Det finns dessutom en smart kollagefunktion där du kan välja tre, fyra eller nio av dina favoritbilder och sedan erbjuder appen flera kreativa sätt att visa dem. Den är helt kompatibel med Canon Zoemini och Canon Zoemini S2 via Bluetooth, vilket gör att gästerna kan ta, redigera och skriva ut 5 x 8 cm stora bilder för en gästanpassad bröllopspresentation av alla som gjorde din dag speciell.


Skrivet av Lorna Dockerill

Relaterade produkter

Relaterade artiklar