Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompakta fotoskrivare

Skapa och skriv ut vackra, hållbara foton från en smartphone, digitalkamera, ett SD-kort eller andra enheter – med den enkla, kompakta fotoskrivaren SELPHY.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Bevara din speciella minnen som vackert utformade utskrifter som du kan göra skapa var som helst, trådlöst.

Featured article1

Skrivare

Fast lab quality

Snabba utskrifter med labbkvalitet

Demonstrerade funktioner finns även på andra Wi-Fi-aktiverade SELPHY-skrivare och i appen Canon PRINT.

Titta på en video

Skriv ut från smarta enheter

Om du vill ha den bästa smartphone-fotoskrivaren i SELPHY-sortimentet ska du välja SELPHY CP1300. Den ger snabba trådlösa utskrifter från Android- och iOS-smartphones och -surfplattor, antingen direkt eller via appen Canon PRINT.

Smart Device Printing

Det finns många utskriftsmaterial för SELPHY som passar många olika utskriftsprojekt. Från vykortsutskrifter till kvadratiska klisterlappar perfekta att skriva ut från smartphones – det finns en fotoutskriftslösning för alla.

ID photos

ID-foton

Skapa och skriv ut ID-foton för personlig eller professionell användning med hjälp av ID-fotoutskrift. Välj bland standardmått eller använd en anpassad storlek. Skriv ut flera ID-bilder i samma eller olika storlek på ett enda ark för att spara papper.

Square Prints

Kvadratiska utskrifter

Perfekt för dekorationer och fantasifulla projekt med bilder från populära smartphone-appar och kompaktkameror.

Credit Cards

Kreditkort

Kreditkortsformat passar bra till mindre ramar och för foton som du förvarar i plånboken eller väskan.

Mini Stickers

Minietiketter

Använd minietiketter för roliga och kreativa projekt och dekorationer.

Paket med färg och papper

Paket med färg och papper för SELPHY innehåller precis rätt mängd färg och papper för det antal foton du vill skriva ut, så du kan byta ut båda två i ett enkelt steg. För utskrift med material i KC-serien krävs en papperskassett för vykortsformat som säljs separat.

Prisvärda och fasta kostnader per utskrift

Pixel to Print

Från pixel till utskrift

Med SELPHY kan du ta fram utskrifter i olika format, kombinera flera foton på en enda sida med layoututskrift eller skapa vackra kollageutskrifter med färgeffekter med blandad layout. Bäst resultat får du om du använder Automatisk bildoptimering för att automatiskt förbättra utskriftskvaliteten.

Bildoptimering

Automatisk bildoptimering upptäcker och åtgärdar brister i bilden genom att justera ansiktenas ljusstyrka och färg samtidigt som brus minskas och utskrifterna får extra skärpa och intensitet.

Bildoptimering, grått

Image optimize
Dye Sub

Färgsublimering

Färgsublimeringstekniken ser till att utskrifterna håller labbkvalitet och håller i minst 100 år om de förvaras i album. En särskild skyddande beläggning ser till att varje utskrift är helt torr och står emot vatten, fingeravtryck och repor.

100 årFärgsublimering

Skriv ut från vilken enhet som helst – var du än är

Du kan enkelt skriva ut bilder med en SELPHY, oavsett vad du har sparat dem. Skriv ut foton direkt från din smarta enhet, kamera, dator, ditt USB-minne eller minneskort. Använd funktionen Partyblandning i Canon PRINT-appen för att trådlöst skapa unika kollage med bilder från flera smartphones.

Print Anywhere

Lätt att bära – vart du än är på väg

SELPHY är så liten och smidig att du enkelt kan ta med den på semestern, familjesammankomsten eller festen så att alla direkt kan skriva ut och dela minnesvärda stunder.

Easy to Carry

Support

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu

iPad, iPhone, iPod och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder. AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ och Picasa™ är registrerade varumärken som tillhör Google Inc.

Windows® och Windows-logotypen är varumärken som tillhör Microsoft-koncernen