Res med lätt packning – PowerShot SX720 HS, Canons tunnaste kamera med 40x superzoom

Canon, marknadsledare inom digital bild, presenterar PowerShot SX720 HS – Canons hittills tunnaste kamera med superzoom. Med 20,3 megapixels CMOS sensor och DIGIC 6-processor för Canons lovordade HS System kompletterar den här kameran PowerShot SX reseserie. Den levererar enastående stillbilder och filmer i Full HD, även när ljusförhållandena är besvärliga.

PowerShot SX720 HS


Kraftig zoom, hög kvalitet
Den här lätta kameran i fickformat har 40x optisk supervidvinkelzoom (24-960 mm) med 80x ZoomPlus i ett 35,6 mm kamerahus – en perfekt reskamrat som dokumenterar allt som händer, både när och fjärran. I gruppbilder kan avancerad inramningshjälp för zoom användas, som zoomar in och ut för att komponera bilden efter det antal personer som finns i bildrutan. Och i skumpig terräng tar den intelligenta bildstabiliseringen vid, för att säkerställa bästa bildkvalitet.

Dokumentera i Full HD-filmer
Fånga hisnande ögonblick med en knapptryckning och i realistiska Full HD-filmer, upp till 60p och i MP4-format. Canons dynamiska bildstabilisering, tillsammans med Auto Level, korrigerar kameraskakningarna utifrån fem axlar och levererar stadiga filmer, även när man förflyttar sig snabbt eller filmar från knepiga vinklar. Använd läget för korta filmklipp för mer spontana filmer och välj 4-, 5- eller 6-sekundersklipp med många olika uppspelningsalternativ, till exempel Slow motion och dubbel hastighet. Och MF-peaking ger större manuell kontroll för att få perfekt fokus i stillbilder och filmer.

Kreativ i varje situation
Med funktionen Kreativ bild är det enkelt att ta fram sin kreativa sida under resan. PowerShot SX720 HS skapar automatiskt fem versioner av en enda bild, och använder olika filter och effekter. Funktionen Story Highlights kan kombinera önskade klipp till ett minnesvärt videoalbum, för enkel visning och delning av resans alla äventyr, utan behov av redigering.

Vykortskänsla – dokumentera och dela minnen direkt
Dynamisk NFC och Wi-Fi gör det enkelt att dela världens underverk med släkt och vänner. För bara ihop kameran med en kompatibel smartphone eller Connect Station CS100, eller tryck på Wi-Fi-knappen för att trådlöst dela och säkerhetskopiera bilder till andra anslutna enheter. Funktionen Bildsynk arkiverar reseminnena och säkerhetskopierar enkelt fotona till många olika molntjänster, till exempel Canons molnplattform irista, där bilder kan automatsparas och frigöra utrymme i kameran. Där finns också möjlighet att skapa gallerier som kan delas med släkt och vänner. Stillbilder kan tas trådlöst och fjärrstyrt via en smartphone - ett bra sätt om man fotograferar djur och inte vill störa dem.

PowerShot SX720 HS – viktiga egenskaper:

  • Res med lätt packning och fånga varje ögonblick
  • Allt du behöver för att ta fina filmer
  • Anslut, dela och säkerhetskopiera på ett enkelt sätt
  • Perfekt för minnesvärda ögonblick – dag som natt
  • Så enkel eller så avancerad som önskas
Produkt Rek pris inkl moms (ex moms) Säljstart
PowerShot SX720 HS
3700 SEK (2960 SEK) Mars 2016