Smartphone-app för Connect Station CS100 för bättre hantering av bilderna och ny firmware-uppdatering

Canon, marknadsledare inom digital bild, lanserar en smartphone-app för Canon Connect Station CS100. Appen kommer i slutet av mars 2016, både för iOS och Android. Via appen överför du bilder till – och hämtar bilder från – din smartphone eller surfplatta. Du kan bläddra bland bilderna, välja ut för visning på TV-skärm, byta namn på album och lägga till kommentarer*.


I slutet av maj 2016 ger Canon som komplement ut en automatisk firmware uppdatering för Connect Station CS100. Uppdateringen ger större kontrollmöjligheter och ännu enklare åtkomst till ditt bildbibliotek.

2.0-uppdateringen lägger till följande funktioner i Connect Station CS100:

  • Snabba massöverföringar – importera stora mängder bilder från din dator till Connect Station CS100. Med det nya gränssnittet behöver du bara dra och släppa.
  • Enkel export av bilder – överför bilderna i Connect Station CS100 till ännu fler olika enheter.
  • Nya funktioner för Connect Station-appen – uppdateringen lägger också in alla dina bilder som lagrats på Connect Station CS100, för visning på din smartphone och surfplatta. Du ges också möjlighet att söka efter datum och albumnamn.
  • Stöd för 13 nya språk – nederländska, danska, svenska, norska, finska, polska, ungerska, ukrainska, turkiska, malaysiska, thailändska, vietnamesiska och indonesiska.

Connect Station CS100 är en unik enhet för att lagra bilder och fungerar som ett nav, så att du kan sammanföra både fotografier och filmer. Du kan importera dem via NFC, den nya mobilappen eller via USB-minnen, SD- och CF-minneskort. Efter lagringen kan du när som helst ta fram dina alster på TV:n hemma eller trådlöst på din smartphone, surfplatta eller dator – och också dela bilder online till släkt och vänner.* När du är ansluten till hemmanätverket

Ytterligare information