Få högkvalitativa utskrifter med en av Canons snygga och kompakta 3-i-1-skrivare för hemmabruk

London, Storbritannien, 6 september 2016 – Canon presenterar idag en nydesignad PIXMA-serie med bläckstråleskrivare med fokus på design, anslutning och kreativitet. Oavsett vad du behöver har Canon något för alla, med PIXMA TS5050-serien på basnivå, PIXMA TS6050-serien i mellanklassen, PIXMA TS8050-serien och PIXMA TS9050-serien i toppklassen – som alla är upp till 40 % mer kompakta.

PIXMA TS5050-serien

PIXMA TS6050-serien

PIXMA TS8050-serien

PIXMA TS9050-serien


Smidig anslutning
Tack vare inbyggd Wi-Fi-anslutning kan PIXMA erbjuda trådlös utskrift från datorer, smartphones och surfplattor via den förbättrade appen Canon PRINT för Android och iOS. Med funktioner som Wi-Fi Direct¹ och åtkomstpunktsläge kan du ansluta direkt till skrivaren utan att behöva ett router- eller Wi-Fi-lösenord, vilket gör det enkelt att dela skrivaren med vänner och familj som kommer på besök.

PIXMA TS9050-serien och PIXMA TS8050-serien har funktionen PIXMA Touch & Print, som du når via appen Canon PRINT på Android-enheter. Med den här funktionen kan du enkelt ansluta din NFC-aktiverade smartphone eller surfplatta och skapa en utskrift eller scanning. Med PIXMA TS9050-seriens Ethernet-anslutning kan du dela anslutningen mellan flera datorer i ett nätverk.

Med PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien och PIXMA TS6050-serien ger LCD-touchskärmar åtkomst till PIXMA Cloud Link, som ansluter till dina favoritmolntjänster så att du snabbt kan skriva ut en bild eller ladda upp ett dokument som du kan läsa när du är på resande fot. Om du gillar sociala medier kan de utvalda skrivarna² anslutas till Instagram™ och ge liv åt dina favoritbilder – även som utskrifter på 13 x 13 cm (5 x 5 tum) på Canons nya fyrkantiga glättade fotopapper.

Modern, kompakt design för snygga och uppkopplade hem
Den kompakta, smala designen är den mest distinkta och iögonfallande hittills, vilket gör din PIXMA till en konstnärlig del av hemmet. Den kontrasterande spegeln och den matta ytan på PIXMA TS8050-serien och PIXMA TS6050-serien tillför omedelbart glans i alla rum, medan de som vill göra ett konstnärligt intryck kan utnyttja PIXMA TS9050-seriens banbrytande lådutseende. Den främre vinklingsbara panelen och de stora LCD-skärmarna ger snabb åtkomst till den helt nya intuitiva huvudmenyn på skärmen, vilket återspeglar appen Canon PRINT:s enkla navigering och funktionalitet.

Snabba och enkla utskrifter av hög kvalitet hemma
PIXMA TS5050-serien och PIXMA TS6050-serien har fem separata bläckbehållare som ger snabba utskrifter av hög kvalitet på både vanligt papper och fotopapper. PIXMA TS9050-serien och PIXMA TS8050-serien har en extra grå bläckbehållare och förbättrat fotosvart bläck som förbättrar fotoutskriftskvaliteten med fylligare detaljer i mörka och skuggade områden, vilket gör dem perfekta för fotoentusiaster. Med XL-bläckpatroner som tillval för alla modeller kan du skriva ut fler sidor, medan de enskilda bläckpatronerna minimerar avfallet eftersom varje färg kan bytas ut separat.

Var kreativ hemma
Tack vare den nya pappersmatningen baktill är de nya PIXMA-modellerna kompatibla med en mängd olika papperstyper och -storlekar, från bilder, dubbelsidiga dokument eller anpassade födelsedagskort och ett barns konstverk. Utöver detta finns en främre kassett på TS9050-serien, TS8050-serien och TS6050-serien, vilket innebär att användarna kan ha vanligt papper för dokument i den främre kassetten och fotopapper i det bakre facket, för enkel utskrift av både dokument och bilder utan att behöva byta papper mellan utskrifterna. Både PIXMA TS9050-serien och PIXMA TS8050-serien har funktioner för direktutskrift av skivor via appen Canon PRINT.

PIXMA TS9050-serien, PIXMA TS8050-serien och PIXMA TS5050-serien kan även skriva ut dina bilder direkt från ett SD-minneskort, utan att du behöver en dator. Med utskrift via SD-kort på PIXMA TS9050-serien kan du till och med lägga till kreativa filter direkt på dina bilder från skrivarens stora touchskärm på 12,6 cm (5 tum), för att få inspiration med en knapptryckning.

Viktiga funktioner hos PIXMA TS5050-serien:

 • Allt-i-ett-skrivare som är kompakt, elegant och prisvärd
 • Skriv ut via Wi-Fi, från ett SD-kort eller molnet
 • 7,5 cm (3 tum) LCD-skärm och enkelt användargränssnitt
 • Skriv ut foton på 10 x 15 cm (4x6 tum) kantfritt på 40 sekunder
 • Redo för smartphones och surfplatta med Canon PRINT-appen

Viktiga funktioner hos PIXMA TS6050-serien:

 • Snabb allt-i-ett-skrivare för dokument och foton
 • Wi-Fi för trådlös utskrift, kopiering och scanning runt huset
 • Intuitivt användargränssnitt med 7,5 cm (3 tum) touchskärm
 • Få tillgång till molnfunktioner från skrivarens touchskärm
 • Smartphone- och molnutskrift med hjälp av Canon PRINT-appen

Viktiga funktioner hos PIXMA TS8050-serien:

 • Skriv ut dina foton hemma med enastående kvalitet
 • Kompakt Wi-Fi-skrivare med kopierings- och scanningsfunktioner
 • Stor 10,8 cm (4,3 tum) touchskärm och autolutande frontpanel
 • Anslutningsalternativ för Wi-Fi, NFC och SD-kort
 • Redo för smartphones och surfplatta med Canon PRINT-appen

Viktiga funktioner hos PIXMA TS9050-serien:

 • Specialistskrivare som levererar fantastiska bilder med labbkvalitet
 • Kreativa filter för SD-kortbilder med hjälp av den 12,6 cm (5 tum) stora touchskärmen
 • Kompakt format med eleganta kontrasterande texturer
 • Allt-i-ett-skrivare, med funktioner för smartphone och Wi-Fi- och molnanslutningsmöjligheter
 • Anslutningsmöjligheter för Wi-Fi, NFC, ethernet och SD-kort


¹ Endast för Android-enheter
² TS9050, TS8050 och TS6050