Tunn, elegant och funktionell – PowerShot G9 X Mark II

Canon, marknadsledare inom digital bild, uppdaterar sin lovordade PowerShot G-serie med PowerShot G9 X Mark II, en otroligt tunn kompaktkamera som får plats i fickan. Med supersnabba bildserier på upp till 8,2 bilder per sekund, en stor 20,1 megapixels sensor av 1,0-typ och Canons DIGIC 7-processor, är den här kameran fantastiskt svarsvillig och ger enastående resultat varenda gång. PowerShot G9 X Mark II är kameran du ska ta med dig, oavsett om du som entusiast letar efter en pålitlig följeslagare eller vill uppgradera från de kameramöjligheter som finns i en smartphone.

PowerShot G9 X Mark II


Styrka, prestationsförmåga och precision
Med sin DIGIC 7-processor och stora CMOS-sensor har PowerShot G9 X Mark II väsentligt förbättrad prestationsförmåga och ger högkvalitativa resultat. Dual Sensing IS-teknik ger 3,5 stegs kompensation och parallellstabilisering för kameraskakningar. Perfekt för stadiga tagningar i farten. Serietagning med 8,2 bilder per sekund och 0,14 sek autofokus ser till att du alltid är redo och har en kamera som klarar alla situationer. I PowerShot G9 X Mark II finns 3x optisk zoom och 28 mm vidvinkel – perfekt både för fina porträttbilder och vackra landskap.

Minnesvärda ögonblick fångas med fantastisk skärpa, oavsett ljusförhållanden. Bruset från sensorn är väsentligt minskat och det dynamiska omfånget förbättrat för bättre bilder dag som natt. Objektivet med bländare f/2,0 släpper in mer ljus, så att du kan använda lägre ISO-tal eller snabbare slutartider och skapa attraktiva bakgrundsslöjor. Det nya automatiska ND-filtret begränsar ljuset som når sensorn, så att du kan använda längre slutartider utan överexponering.

Skapa filmer med professionell kvalitet
Släpp loss kreativiteten och spela in fantastiska filmer i Full HD. Den förbättrade objektspårningen i DIGIC 7 ser till att du får med allt – från vidlyftiga, plötsliga rörelser till små förändringar i ansiktsuttryck.

Och du behöver inte hålla dig stilla under bergsklättring eller när du utforskar en stad – Canons dynamiska bildstabilisering korrigerar automatiskt kameraskakningarna, så att du kan filma från alla vinklar och i farten. Med PowerShot G9 X Mark II kan du också ta tidsintervallfilmer och skapa unika resultat med många olika kreativa inställningar.

Ett kraftpaket i fickformat
PowerShot G9 X Mark II levererar fantastiska resultat i minimal design och retrostil. Den har ett elegant och kompakt aluminiumhölje. Vikten är bara 206 gram och den får lätt plats i fickan. Kameran har minimalistisk design, intuitiv LCD-touchskärm som ger fullständig kontroll och åtkomst till inställningar utan klumpiga knappar samt en objektivring så att du får bättre kontroll över bländare, slutartid och zoom.

Håll dig uppkopplad och dela dina skapelser
Håll dig uppkopplad via Wi-Fi-knappen. Och via dynamisk NFC kan du snabbt ansluta och överföra bilder till kompatibla smarta enheter, inklusive till Canon Connect Station, för att enkelt dela och lagra dina foton och filmer på ett säkert sätt. Ny kompatibilitet med Bluetooth innebär att du kan bibehålla en konstant kameraanslutning. Det betyder att du kan se och dela dina foton via en telefon eller surfplatta, även om kameran är undanstoppad. De här funktionerna innebär också att smarta enheter kan användas för trådlös fjärrtagning, så att du själv får vara med på gruppbilden eller kan ta roliga selfies. Laddning via USB gör att du kan ladda bekvämt överallt och på alla dina äventyr.

PowerShot G9 X Mark II – viktiga egenskaper:

  • Förstklassig bildkvalitet i alla ljusförhållanden med en kamera i fickformat
  • Ta enkel, elegant kontroll
  • Spela in och dela överlägsna filmer i Full HD
  • Framtagen för bekväm kreativitet
  • Dela dina skapelser med hela världen – direkt