Skapa enastående utskrifter för varje story. Canon presenterar ny PIXMA skrivarserie med 3 funktioner i en enhet.

21 augusti 2017 – Canon lanserar en ny serie multifunktionella bläckstråleskrivare med tre funktioner i en enda enhet – för utskrift, scanning och kopiering i hemmet. PIXMA-seriens skrivare har Wi-Fi-anslutning, elegant design och är kompakta och lätta att använda. De levererar enastående utskrifter för varje story och passar perfekt för familjens alla behov – från hemuppgifter till fotoutskrifter.

PIXMA TS5150

PIXMA TS6150

PIXMA TS8150

Med PIXMA-serien skriver man bekvämt ut högkvalitativa bilder hemma och alla modeller har flera helt nya funktioner, till exempel ett smart användargränssnitt, automatisk dubbelsidig utskrift, Wi-Fi och BLE-anslutning (Bluetooth Low Energy)1. Den eleganta och kompakta designen gör dem lättplacerade i hemmet. Nu blir det enkelt för hela familjen att släppa loss kreativiteten. Förutom högkvalitativa utskrifter finns många roliga nya funktioner, till exempel utskrift av dolda meddelanden och fyrkantiga foton direkt från Instagram.

De fyra nya skrivarserierna:

  • PIXMA TS5150-serien, en praktisk och prisvärd modell som är väldigt användarvänlig. Modellen har FINE-kassett och är perfekt för dokumentutskrifter hemma
  • PIXMA TS6150-serien, en kompakt och högpresterande modell med bläck i 5 färger, slitstark och användbar för alla i familjen
  • PIXMA TS8150-serien, en modell med snygg design och ett helt nytt bläcksystem i 6 färger
  • PIXMA TS9150-serien, toppmodellen för fotoutskrifter

Enkel att använda
Användargränssnittet är enkelt och intuitivt. Skärmstorlekarna ligger från 2,5 tum för PIXMA TS5150-serien (med knappar) till 5 tum för PIXMA TS9150-serien (med LCD-touchskärm). Det smarta användargränssnittet gör det väldigt enkelt att ansluta trådlöst och kontrollera utskrifts- och pappersinställningar. Och med automatisk dubbelsidig dokumentutskrift kan man både öka hastigheten och spara papper. Tvåvägsmatningen av papper innebär att man kan lägga in vanligt papper i frontkassetten och fotomaterial i den bakre.

Utökade anslutningsmöjligheter och delning på sekunden
Med PIXMA-seriens pålitliga Wi-Fi-anslutning skriver man ut direkt från sin smartphone eller surfplatta på några sekunder – snabbt och flexibelt.

Canons PRINT-app innebär att ingen dator behöver användas för att skriva ut, kopiera eller scanna – en smidig trådlös upplevelse som möjliggör förhandsgranskning före utskrift.

Via appen ser funktionen PIXMA Cloud Link till att användarna kan skriva ut dokument och foton och ladda upp dem till sociala nätverk och molnlagringstjänster. Oavsett om det gäller utskrift eller scanning2, så passar PIXMA Cloud Link alla som vill skriva ut bilder från olika sociala kanaler. Alla skrivarmodellerna hanterar utskrifter3 i Instagrams fyrkantiga format4 och skriver ut foton både med och utan kant.

PIXMA-serien stöder även AirPrint™ för Apple iOS™, Mopria® för Android™ och Windows 10 mobila enheter, för direktutskrift. De nya serierna har den helt nya funktionen BLE som möjliggör parkoppling och en konstant anslutning mellan alla kompatibla smarta enheter och skrivaren. Alla som har Android-enheter kan aktivera BLE på sin skrivare och enkelt aktivera full Wi-Fi-anslutning för att skriva ut dokument från anslutna enheter. När enheten och skrivaren parkopplats via Bluetooth kan både iOS- och Android-användare automatiskt ta emot felmeddelanden från skrivaren via Canons PRINT-app och dirigeras till rätt webbmanual för snabb och enkel felsökning.

Härligt kreativt för hela familjen
Med Canons nya app, Message in Print5, kan osynliga meddelanden läggas in i fotoutskrifterna, till exempel animeringar, musik, video eller text. Mottagaren avkodar meddelandet genom att ladda ner appen och hålla sin iPhone över det utskrivna fotot. Genom att dela minnen på ett så här personligt och unikt sätt möjliggör Canon att storyn bakom bilderna kommer fram.

PIXMA-serien är kompatibel med Canons familjevänliga tjänster och program, däribland Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ och My Image Garden. Här finns mycket kreativt material för hela familjen, inspiration och nya interaktiva sätt att dela bilder. Med PIXMA TS9150-serien är det enklare än någonsin att släppa loss kreativiteten. Här kan kreativa filter läggas till direkt på bilderna via den 5 tum stora touchskärmen när utskrift sker direkt från ett SD-kort.

Elegant ny design
PIXMA-serien har en kompakt fyrkantig design som passar in på de flesta ställen. PIXMA TS9150-serien har kontrasterande strukturer och färger och en ingraverad symbol på ovansidan som ger det där lilla extra.

Förstklassig utskrift
Nya bläck i PIXMA TS6150-, TS8150- och TS9150-serierna ger högsta kvalitet på utskrifterna, med förstärkt färgåtergivning och färgbeständighet. Användarna kan välja bland standard-, XL- och XXL-kassetter6 beroende på utskriftsbehov. XL passar stora utskriftsvolymer och möjliggör dubbelsidig utskrift jämfört med en standardkassett. Med XXL kan man skriva ut tre gånger så mycket jämfört med standardkassetten.

Med det nya bläcksystemet med 6 färger i PIXMA TS8150- och TS9150-serierna blir fotografierna klarare och mer naturtrogna. Pigmentbaserat svart bläck ger skarp, klar text för dokumentutskrifter och det nya bläcket Photo Blue minskar kornigheten som kan uppstå i klara färger från blått till vitt7.

Priser:
PIXMA TS5150, 900 kr inkl. moms (720 kr exkl. moms)
PIXMA TS6150 1300kr inkl. moms (1040 kr exkl. moms)
PIXMA TS8150 1800 kr inkl. moms (1440kr exkl. moms)
PIXMA TS9150 2500 kr inkl. moms (2000 kr exkl. moms)1Utrustad med Bluetooth® lågenergiteknik (Bluetooth-utskrift och -scanning kan bara ske med Android-enheter). Funktionerna som finns via Bluetooth-kommunikation och Canons app PRINT Inkjet/SELPHY kan inte garanteras på alla Android smartphones. Bluetooth®-märket och dess logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Canons användning av sådana märkningar sker på licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.

2Scanna till molnet och scanna till e-post tillgängligt endast om Canons originalbläck används

3Stöds av My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ och Canons PRINT-app

4Med Canons Glossy II Photo Paper Plus i storlek 13 x 13 cm (5 x 5”)

5Appen Message in Print släpps den 31 oktober 2017 och blir endast tillgänglig för iPhones med iOS 9 och högre

6STD, XL och XXL finns inte i alla regioner

7Effekt kan erhållas under specifika utskriftsförhållanden