Fånga din story i fantastisk kvalitet med Canons nya kompakta systemkamera – EOS M100

29 augusti 2017 – Canon presenterar EOS M100. Den här kompakta systemkameran är elegant, ansluten och har fantastisk bildkvalitet. En perfekt kamera att alltid ha med sig för att fånga vardagens ögonblick spontant. Kameran har många kreativa filter och med trådlös anslutning laddar du upp dina bilder direkt till sociala medier på bara några sekunder.

EOS M100 svart

EOS M100 grå

Släpp loss din kreativitet
EOS M100 är kameran du ska välja för att ta ditt fotograferande till nästa nivå. Med hjälp av kamerans intuitiva touchskärm och kreativa filter lär du dig enkelt att använda den och att växla mellan din smartphone och kameran. Kamerainställningarna förklaras på skärmen, så om du vill ha en suddig bakgrund eller göra objektet ljusare ger EOS M100 dig möjlighet att enkelt skapa bilder med professionellt utseende. Den uppfällbara skärmen och selfie-läget gör det enkelt att videoblogga eller tar selfies.

Hög kvalitet, kompakt design
EOS M100 har all den senaste tekniken som man förväntar sig av en systemkamera - trots dess kompakta storlek. Med EOS M100 behöver du aldrig kompromissa med bildkvaliteten, den levererar klara, livfulla foton, oavsett om du fotar i svagt ljus eller i riktigt starkt solsken. Foton och filmer med exakt precision är heller ingen utmaning - detta tack vare att EOS M100 delar teknik och komponenter från Canons senaste och mycket avancerade spegelreflexkameror men i ett litet, smidigt och lätthanterligt format.

En kamera för alla stilar
Kameran finns i svart, vitt och grått och med de nio färgerna på skalen, som finns som tillbehör, kan du designa kameran helt efter egen smak.

Alltid ansluten
Wi-Fi och Bluetooth-anslutning gör det väldigt enkelt att ladda upp bilderna till exempelvis Instagram och Facebook. När du är uppkopplad kan du överföra dina bilder direkt till din telefon genom att använda Canons app Camera Connect för iOS- och Android-enheter1  – utan att ens behöva röra vid kameran. När du har trådlös anslutning säkerhetskopierar du enkelt alla dina foton och filmer till molnet för säker lagring av dina minnen.

Kompatibilitet för alla dina behov
Med EOS M100 kan du byta objektiv efter behov, vare sig det gäller landskapsfotografering eller porträttbilder. Objektiven för EOS M-serien är lika små och lätta som själva kameran och du tar enkelt med dem överallt. Om du skaffar en objektivadapter2  kan du dessutom välja bland alla objektiv i EF- och EF-S-serien, enkelt byta objektiv och ta steget vidare inom fotografering.

Pris EOS M100:  5099kr inkl. moms (4079kr exkl. moms)

1 Måste ha operativsystem iOS 8.4 (eller senare) eller Android 5.0 (eller senare)

2 Objektiv och adapter måste inhandlas separat