Kom ännu närmare på dina reseäventyr med Canons nya PowerShot SX740 HS med 40x superzoom

Canon presenterar nya PowerShot SX740 HS, en av marknadens mest kompakta resekameror med hela 40x optisk zoom (24-960mm). Nu kan alla semesterfirare komma riktigt nära utan att behöva ta med sig flera objektiv. PowerShot SX740 HS ryms i fickan, kan spela in film i 4k Ultra High Definition, kan ansluta till en smartphone via Wi-Fi och Bluetooth® och har en mängd intuitiva automatiska inställningar. Den passar perfekt för familjer och semesterfirare som behöver en bekväm sikta-och-tryck-kamera.

Kameran har ZoomPlus-teknik, som digitalt ökar den 40x optiska zoomen till 80x. Den fantastiska kombinationen av Canons senaste DIGIC 8-processor och CMOS-sensor gör det enkelt att skapa skarpa, färgstarka foton och filmsekvenser i High Definition nära och fjärran, när som helst under dygnet.

Med kamerans kapacitet för filmsekvenser i 4k Ultra High Definition och bildstabilisering i 5 axlar fångas semesterminnena med fina detaljer även på avstånd och i rörelse. PowerShot SX740 HS kan också göra intervallinspelningar i 4k Ultra High Definition – perfekt för att filma en vacker solnedgång – och med 4k UHD bildinhämtningar från 4k-filmer kan viktiga ögonblick fångas i en enda bild på cirka 8 megapixlar.

Med kamerans snabba autofokus och svarsvillighet fotograferas spontana ögonblick enkelt och serietagning med 10 bilder per sekund gör semesterupplevelserna riktigt minnesvärda. PowerShot SX740 HS finns i färgerna svart eller silver.

På resa vill man gärna kunna dela och lagra minnesvärda ögonblick, något som nya PowerShot SX740 HS hanterar på ett smidigt sätt. Kameran ansluts enkelt till smarta enheter genom Canons kostnadsfria app Camera Connect för kompatibla iOS- och Android-enheter.

Foton och filmsekvenser kan överföras automatiskt från kameran till smarta enheter och enkelt postas till sociala medier – ett bekvämt sätt från fotograferingen till att dela med sig av upplevelserna till andra. Innehållet kan sparas på Canons molnlagringsplattform Irista eller synkas automatiskt och trådlöst till PC och Mac-datorer.

PowerShot SX740 HS använder Wi-Fi och alltid inkopplad Bluetooth®-anslutning. Kameran kommer alltså att bibehålla en anslutning till kompatibla iOS- eller Android-enheter och tagga foton med GPS platsinformation för att spåra äventyren runt om i världen. Alla som reser ensamma kan också ta selfies via Självporträttsläget och använda den 180° uppfällbara LCD-skärmen för att få perfekt placering och bildkomposition.

Canons kraftfulla DIGIC 8-processor hanterar aktivt många av de avancerade kamerainställningarna i PowerShot SX740 HS. Semesterfirarna behöver bara sikta och trycka för att få otroliga resultat i 20,3 megapixlar. Funktionen Hybrid Auto skapar till och med en kort film utifrån dagens bilder. Inramningshjälp för zoom justerar automatiskt zoomen eller fokuserar på ansikten för att få den bästa bildkompositionen.

Med 40x optisk zoom, supersnabb DIGIC 8-bearbetning och härlig 4k UHD-upplösning i ett kompakt format är Canons PowerShot SX740 HS den bästa allt-i-ett-lösningen för att fånga alla rese- och semesteräventyr i skarpa och fylliga detaljer.

Försäljningen av Canon PowerShot SX740 HS startar i augusti 2018.

Viktiga fördelar:

  • 40x optisk zoom i en kompakt kamera som ryms i fickan
  • Fångar fantastiska filmer i 4k Ultra High Definition
  • Intelligenta funktioner som bekvämt resulterar i enastående bilder
  • Enkel anslutning för direkt delning till sociala nätverk

Medföljer leveransen:

  • PowerShot SX740 HS (finns i färgerna svart eller silver)
  • Handlovsrem WS-800
  • Batteri NB-13L
  • Batteriladdare CB-2LHE
  • Nätströmskabel
  • Användarhandböcker

Pris: PowerShot SX740 HS, 4369 krFotnoter:

1 Utrustad med energisnål Bluetooth®-teknik. Bluetooth®-märket och dess logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och Canons användning av sådana märkningar sker på licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare. Initial ihopkoppling med kompatibel enhet krävs.

2 Wi-Fi: Alla funktioner eller enheter stöds inte. Se kompletta specifikationer för detaljer.

3 Mobiltelefoner: Kompatibla iOS- och Android-enheter med Canons app Camera Connect. Se specifikationer för detaljer.

4 Datorer: Mac och PC som kör Canon Image Transfer Utility 2. Se specifikationer för detaljer.